Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Panove tak koho z vas to mam za skoro souseda a uz peknou dobu mu zavidim tu Cupru? :) jeste nedavno na ni nalepka nebyla :) ja cervene FR, samozrejme oznaceno.

 

Foceno prave ted, kdyz jsem sel domu.

 

 

ca3ce70e18a6be4c19be1e87e6bb807f.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

?Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ v pondelok krátko po 05.00 h narazil s motorovým vozidlom do klenotníctva na Panskej ulici v Bratislave. Následne z jeho vnútorných priestorov odcudzil viacero kusov stojanov s hodinkami v celkovej hodnote viac ako 500.000 eur a z miesta odišiel na neznáme miesto,? uviedla polícia.

 

Dufam ze ich lapia skoro.

post-1780-0-84957200-1515409804_thumb.png

Upraveno uživatelem gerhard
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem měl setkání projektového vedení všech našich fabrik z celé Evropy... Jak jsem tam tak seděl, lebedil jsem si, že mám z nich nejlepší hodinky ( R milgauss). A pak jsem si všiml co má na ruce generální ředitel z anglické pobočky a šel jsem do kolen... Bi colour suby... No vzhledem k jeho postavení, jsem se ani raději na nic neptal :-) Ale ocumoval jsem mu je fest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera na letu LH493 z Vancouveru do Frankfurtu měl steward na ruce Moony na tahu. Když jsem je zmerčil a pochválil mu je, tak se začal nečekaně ošívat a schovávat je pod rukáv, tak snad je za letu někomu spícímu nesundal :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...