Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Je to uchylárna, musíš bejt na sjezdovce za exota, ještě k tomu ty obřácký hůlky od Leki, to nemá chybu.  :rolleyes:

To je jak vynález Járy Cimrmana.  :cheers:

 

Zahoď to do kontejneru, nebo to věnuj někomu s roztroušenou sklerózou dle jejich návodu. Doufám, že jí nemáš, to bych ti nepřál.  :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejvíc s tím podle mě seru lidi co mi ve frontě na vlek chtěj šlapat na patky!

 

Ale v tom rozhrabanym sněhu na českejch sjezdovkách je s tím celkem legrace. Rovně se s tim jet nedá. Rychle jo, ale pak se blbě brzdí. Do kufru u malýho auta je to ideální!

 

Bál jsem se, že budu prepadat dozadu, ale to se mi nestalo ani jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

natrenovat se to da. nejdřív ta 360 a skok, pak 360 + 360 a konečně to dáš celý. A corky si můžeš trénovat u Valenty ve Štítech. Známej co nikdy moc neskákal pak asi po 3 dnech treninku u Valenty dal double backflip na lyžích v alpách. Má to v mobilu a už druhej rok to pořád všem ukazuje :-D. 

 

Tak nějak to mám v úmyslu, Cab 360 nose butter a následně k tomu přidat i skok jako takový, ten pak s 360 a s tím se vlastně i spokojím, 720 nepotřebuju :) Trénovat do vody je na prd, respektive ne úplně na prd, v létě se to ani jinak nedá, ale já raději pytel v reálných podmínkách, když už.

 

Nejvíc s tím podle mě seru lidi co mi ve frontě na vlek chtěj šlapat na patky!

 

Něco takového by se mi hodilo u prkna...jestli mě něco fakt dokáže vytočit, tak věčné omlacování ze všech stran, to bych vždycky vyletěl z kůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš můj obdiv, to celodenní očumování a čekání na závodech je strašnej opruz. Letos dám jenom 2 závody ČP.

...no, já se nezastavím...servis, couching , servis, couch...výsledky...atd. Jsem rád, když prohodím pár slov s kamarády z jiných týmů.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konecne bylo v i Praze a okoli hafo snehu na bezky a ja dostal rymicku (z bezek, jak jinak). Ted uz mam "jen" kasel, neco mi sedi na plicich.... ja bych se na to.... no, radsi to nebudu pokouset, za 14 jedem do Italie, tak si to tam vynahradim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

 

shanel jsem ted o vikendu kalhoty na lyze, ale na moji velikost se neda nic sehnat - v pase mam 38-40 palcu, ale delka jen 32. Tj. pokud sezenu danou sirku, jsou tak o pul metru delsi.

 

Co s tim? Byt to dziny, necham je proste zkratit, ale lyzarske kalhoty maji dole ruzne zipy, vnitni nohavici s gumou atd. Da se to nejak zkratit? Napr. ze by se vyrizl kus v oblasti holeni a pak to sesilo nebo je to nesmysl.

 

Nebo delaji se i takove velikosti? Chtel bych neco lepsiho, co vydrzi i dest, cenu respektuji. Tedka jezdim v nejakych zateplenych kapsacich s hydrofobni upravou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...