Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)


Doporučené příspěvky

  • po 4 týdnech...

Chlapi, kolik se dá vydržet na jedno sezení? Bude to moje první kérka a citlivej na bolest nějak extra nejsem. Tatérka odhaduje tak 5 hodin čistýho tetování a celkem 7-8 hodin. Budu to mít od půlky paže přes rameno až někam na klíční kost, kde začíná límeček cca. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to individualni :). Ja mel prvni kerku cistyho casu kolem 4-4,5h. Pod ramenem. A dobry, ale ke konci uz jsem trochu nadaval. Spis ale proto, ze uz to bylo dlouhy.

 

Cim mensi vrstva kuze (klicni kost napr.), tim pry horsi, s tim je treba pocitat :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dopadlo to tak, ze jsem vydrzel 5 hodin. Vic uz to fakt neslo. Taterka se chtela vracet s bilou barvou na mista, kde zacinala a tam to bylo uz fakt hodne citlivy. Chlapi, jaky mate zkusenosti s tou hojici folii? Nechal jsem si to nalepit s tim, ze to necham max 5 dni a sundam to jen, kdyz to bude zapachat. Pokerovanej kamos mi rika, ze nezna nikoho, kdo hojil takhle na "mokro" jako ja. S kerkou se pochlubim, az bude zahojena a nalestena :-).

Upraveno uživatelem 14titi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já fólii sundal vždycky do 2-3 hodin po dokončení, pak osprchování + jemné omytí desinfekčním mýdlem a po oschnutí pak Bepanthen Plus. To omytí mýdlem a mazání mastí jsem praktikoval asi první 3 dny a pak už jen 3-4 x denně jemná vrstva masti a vždy všechno OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedna z mala veci ke ktery tady muzu neco rict :-) S tou hojici folii pokud je to tetovani dobre osetreny a dodrzenej postup tak to nebude v mokru, jakakoli tekutina pod tou hojici folii je imho spatne. Mel sem hojici folii na dvou mistech a vzdycky se nandavala na "odmasteny a suchy" tetovani, drzela pak jak helvecka vira a i sundat ji pak pod sprchou byl zazitek a zadny mokro pod ni nebylo, vysledek dobrej, stejnej jako pri normalnim postupu ktery jsou zminovany vise, akorat odpadlo mazani prvnich cca 5 dni, po sundani sem mazal normalne pro sychr bepantenem. Co sem koukal ted se rozmaha i suchy hojeni, videl jsem nazivo pouzity u velkych cernych ploch a vyhojeni se me zdalo mozna i lepsi nez pri promazavani nebo prekryti hojici folii. Takze me prijde ze je to na vkusu kazdyho soudruha co mu vyhovuje.

Edit.: Jo a muj tater rikal ze uz zaznamenal i nejaky reakce kuze pod tou folii jako je zarudnuti a ne uplne standartni hojeni, z toho duvodu uz sem pak folii nechtel a sel cestou klasickou potravinou na cestu domu a pak od druhyho dne mazani podle pocitu

Upraveno uživatelem Gres
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kouknu pár stránek zpátky na zkušenosti. Tatérka povídala, že při hojení s hojící fólií je normální, že se ta vytékající plazma a inkous hromadí. Četl jsem to i jinde, ale mám tendenci věřit lidem zde na fóru a beru to někdy jako bernou minci :-). Ja tam mám celkem dost té tekutiny. Jen mi přijde, že mám tu kůži lehce podrážděnou a taky je teplejší na dotyk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Folie strasny. Nikdy vic. Blbe se to hojilo, velky strupy, zpatky na zem. V unoru jdu na dalsi kousek ?letecke? ruky a bude to klasika. Folie 2-3 h. a pak to bude dychat. Teplou ruku jsem mel taky. Posledni na ruce bude pocta WAAF (Women's Auxiliary Air Force), na ktere se trochu zapomina.... Tady je inspirace, chtel bych se zase drzet v barve. New school nebo neco podobnyho, ale fakt nevim, co z toho vyleze. Je zo asi nebude klasicka americka pin up.

 

585c7bdf4efb1007bc9515dc415f0655.jpgdbab2249a223a0609d218d4aaeeef312.jpgb0671768e652cafeaeb44bb20331ff85.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klasicky po dotetovani me to utrel, nanesl nejakej bazmek aby se to zavrelo (palilo to jako cert) a nic z toho nevytikalo, nechalo se to cca 10-15min na vzduchu, pak to znova setrel necim co vonelo dost lihove a na to nalepil hojici folii, jak sem rikal ani po 4-5 dnech sem tam zadnej vytok nemel, folie byla nalepena rovnomerne po cely plose tetovani a nikde se neodlepovala. Ale pri dalsich navstevach a historkach o horsich prubezich hojeni pod tou hojici folii jsem se na to vykaslal a folii sem nechtel, jen potravinu a pak klasikou. Za me, pokud by se me pod tim neco hromadilo a tetovani se koupalo v nejaky tekutine, at uz to je plazma nebo cokoli, sundal bych to, omyl, nechal uschnout a pokracoval s bepantenem, to je tak osvedcenej postup ze se na tom neda nic podelat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fólie do druhého dne, omýt dezinfekčním mýdlem a pak jsem mazal tatoo krémem s DM drogerie, který je prý úplně bezproblémový. Bepanthenol prý už několikrát změnili složení a nemusí vždy každému vyhovovat, ale mám to z doslechu. Léčba bezproblémová, lehké zarudnutí je v pohodě...Tož tak za mě :-)

post-364-0-74371600-1580840403_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...