Přejít na obsah

www.creationwatches.com


mmako

Doporučené příspěvky

Toto vlákno mi dost pomohlo a tak děkuji a přidávám svoji zkušenost.

 

Celkově jsem s koupí ze Singapuru velmi spokojen. Seiko SSC013P1 jsem zaplatil kartou (je to přes Braintree, takže defacto stejná firma jako Paypal) o víkendu, včera opustily Singapur a před chvílí je přivezl kurýr od DHL. Celní řízení je obdobné jako u ostatních. Předevčírem mi přišel email, že zásilka podléhá celnímu řízení. Do Creationwatches jsem tedy napsal, že potřebuji fakturu a tu jsem následně nahrál do formuláře od DHL a k tomu přidal požadovaný popis. Kurýrovi (berou karty) jsem zaplatil 310 za DPH a 550 za jejich manipulační poplatek. K tomu všemu jeden menší dodatek; doprava v ceně a doprava zdarma není to samé. 

 

Co se týče poplatku za zastupování při celním řízení, tak je to samozřejmě šílený zvláště u levnějších hodinek, ale řešit ten celý proces sám by stálo až moc času a trpělivosti. Pro Prahu a okolí je totiž v tomto případě celní úřad za městem (Zdiby) a aby toho nebylo málo, tak sklad DHL není ve stejné budově ani areálu, ale několik kilometrů dál na sever.

Mé doporučení je jednoduché - při koupi zažádat o zaslání klasickou poštou (Registered Parcel Shipping). Ano, je to pomalejší, ale je fakt zapotřebí, aby byly hodinky na stole za pár dnů? Já si rád počkám pár týdnů a hlavně při celním řízení zaplatím podstatně méně, protože si to vyřídím sám na poště Praha 120 a stojí mě to myslím 100Kč a 1-2 hodin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 252
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Takže pridávam svoju skúsenosť s CW. Doba dodania cez air mail 24 dní od objednávky.Clo ani dph som neplatil, prišlo to ako ?gift?, takže komu nevadí dlhšia dodacia doba a chce ušetriť na poplatkoch, je air mail ideálne riešenie. Track number fungovalo na stránkach singapure post až cca o 2 týždne, to len pre info aby ste neboli v strese tak jak ja :P takže celkovo obchod odporúčam, som spokojný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pisal som to inde, no pridam to aj sem.

 

Moje prve automaty - Seiko SNZG11K - presli bez preclenia a ineho zbytocneho papierovanie.

Zabalene v bublinkovej folii v malej cervenej tasticke a s deklarovanou sumou 32 USD na obalke. Zarucak, manual prilozene.

Odoslane 17.12. zo Singapuru beznou postou. Vzhladom na sviatky povazujem dobu dodania za dobru. Na SK boli od 2.1., ulozene na poste 9.1. Nasej poste ide vzdy vsetko pomaly...

 

Sent via IPoAC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno jsem psal, že na základě zkušenosti z objednávek pro známé apod. je to u CV tak 50/50 (samozřejmě u Registered Airmail), což se mi potvrdilo i nyní: v polovině prosince objednány dvoje hodinky v rozmezí pár dnů, odeslány ve stejnou dobu, na celnici přišly ve stejný den, jedny (dražší) zamířily k majiteli bez dalšího, druhé prošly celnicí s doplatkem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Napsal jsem jim přímo mail s dotazem, zda mohou deklarovat hodnotu zásilky nižší než 50 ? anebo aspoň 100 ? u hodinek, které stoji 250 ?. Odepsali mi, že to nejde, a prý nemohou uvádět cenu mnohem nižší než ve skutečnosti je. Možná nechtěli psát takové věci v odpovědi na dotaz neznámého adresáta a možná to skutečně nedělají...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

 

 

 

 

Dne 19.7.2018 objednány jedny Seikáče možností - Registered Airmail (Without Watch Box, With Watch Pouch, 10-14 days worldwide)

 

tracking ze singpost.com:

Date Short Description

26/07/2018

Arrival at Processing Center (Country code: CZ)

24/07/2018

Despatched to overseas (Country code: CZ)

23/07/2018

Acceptance for Processing

 

Myslel jsem, že mám čas, ale ze srandy jsem zadal track číslo singapurské pošty na stránkách České pošty a potěšilo mě, že už je to v ČR.

27.7.2018 Výstup z vyměňovací pošty. 22000 Praha 120

26.7.2018 Podací číslo zásilky přidělené v České republice: RR..............VV.

26.7.2018 Převzetí zásilky vyměňovací poštou. 22000 Praha 120

24.7.2018 Odeslání zásilky do České republiky.

 

A těším se, že příští týden snad budou na ruce a vše bude OK. Pak poreferuji jak to dopadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Mám pocit, že problémy asi trochu přitahuju :-) ale musim říct, že creationwatches je vyřešili naprosto profesionálně.

 

Objednal jsem si automaty od Orientu s posláním přes Airmail (kvůli drahému celnímu zastupování u DHL a šanci, že to projde bez doplatku DPH). Dva dny na to dorazila zpráva od DHL, že pro mě mají balík. Napsal jsem do creationwatches, že mi jsem chtěl poslat objednávku přes Airmail. Do 2h přišla odpověď, že došlo k chybě a že pokud to přes DHL nechci, mám balíček odmítnout. Hned jsem volal na DHL, že balíček odmítám (to byl ještě v Singapuru). Vtipná vsuvka je, že DHL stejně poslalo balíček do ČR a poslali mi mail kvůli proclení. Až druhý den volali, že to byla chyba a balík posílají zpět. Den na to už jsem měl peníze vráceny na účtu (aniž bych to musel nějak řešit).

 

Hodinky sice nemám (prozatím), ale creationwatches vyřešili všechno rychle a bez zbytečných otázek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si dobre dopadol.

Kolegyna skoncila trosku horsie. Nic na tom netratila, len mala 2 rovnake hodinky namiesto 1. Bol to darcek, takze jej jeden kus panskych hodiniek ostal.

 

Urobila objednavku, zaplatila kartou... a nic. Ani povrdzujuci email, ani pohyb na karte. Tak o par dni urobila nakup znova. Tie iste hodinky, ta ista karta. Prisiel email, ztrhlo z karty.

Po par tyzdnoch prisli hodinky. Bez zdrzania na colnici. Ze fajn.

A po tyzdny prisli dalsie hodinky, tiez bez zdrzania na colnici. Pozera historiu na ucte a sups, ta prva platba sa tam objavila. Na jej ucet sme pozerali spolu, urcite tam ta prva platba predtym nebola. Ani email v spame, proste nic.

 

Keby chcel dakto nenosene bambina, tak ich este mozno ma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Dobrý den,jsem tady nový tak bych se rád podělil také o nákupu na Creatio.watches.Objednáno v neděli 9.12 v 18h.

Zaplaceno kartou s internetového bankovnictví.Po ukončení nákupu,hláška děkujeme atd.a že přijde email s potvrzením

objednávky.Ale nepřišlo nic ani do pondělí do rána!Tak jsem poslal email na že nemám info zda vše proběhlo v pořádku.

A taky nic..Na účtu je nezaučtováno..Tak jsem dostal strach že budu na vánoce bez hodinek a taky o 2500kč lehčí..

 

Dnes ráno email z Creat.o žádost o doplnění  o adrese.Za 10.minut přišla sms od DHL,že balík převzali do přepravy

a že bude doručen v pátek 14.12.Takže velká radost,jen ještě kolik bude stát proclení.No už se těším na nové hodinky

 

SEIKO 5 SPORT SNZG 15

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak právě přišla sms od DHL,bylo procleno při doručeni doplatek-1240kč!Tak to jsem myslel že to bude miň?Tak přište Airmail...

Njn, jen DHL platíš pětikilo za proclení, které je prakticky jisté. Pokud si to necháš poslat běžnou poštou, jde to sice o několik dnů déle, ale proclení být nemusí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Nakupoval jsem u CW poprvé.

 

13. 1. objednávka hodinek Seiko SRPC65K1 za 177 ? a k tomu ještě papírovou krabičku Seiko za 13,31 ?. Doprava zvolena Registered Airmail. Sledovací číslo zásilky začalo u singapurské pošty fungovat až po 5 dnech.

 

28. 1. jsem vyzvedl první zásilku papírovou krabičku. Na druhou zásilku ve které byly hodinky jsem od CW nedostal sledovací číslo. Kontaktoval jsem proto CW emailem a požádal jsem je o zaslání sledovacího čísla na hodinky. Do 24 hodin jsem od CW obdržel odpověď, že se omlouvají a že hodinky jsou na cestě k cílové poště + poslali sledovací číslo.

 

30. 1. jsem vyzvedl hodinky. Byly dobře zabaleny v bublinkové folii a hodinky byly uloženy ještě v červeném látkovém obalu. Balení obsahovalo  manuál a záruční kartu.  Tyto hodinky v černém provedení jsou moc pěkné.

 

Clo ani DPH jsem neplatil. Balíček poslali jako Gift s hodnotou 295 SGD. 

 

Nákup na CW, hodnotím kladně a doporučuji ! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Tak já mám problém s touto firmou. Hodinky dorazily téměř okamžitě skrz DHL do Prahy. Přišel email od DHL ohledně vyplnění celního řízení jako vždycky. Mezitím sem se dočetl okolo Shippng included tady na fóru a tady je ten zásek. Creationwatches absolutně nereagují na jakoukoliv formu navázání kontaktu několik dnů. Koupil jsem na eBay tak jsem napsal zprávu přes eBay, potom je kontaktoval skrz formulář na jejich stránkách, napsal mail na oba emaily co tam mají uvedený, potom skrz jejich Live Chat, taky žádná reakce, tak zkouším volat na VŠECHNA čísla co mají uvedeno na stránkách - US, UK, Švédsko, Hong Kong, naprosto nic nefunguje. Ticho po pěšině, nada zip. Neuvěřitelný. Co teď? Převzít balík a doplatit to všechno nebo skrz ochranu eBay si nechat vrátit peníze jestli by to šlo? Netuším, opravdu nulový úspěch o navázání kontaktu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já mám problém s touto firmou. Hodinky dorazily téměř okamžitě skrz DHL do Prahy. Přišel email od DHL ohledně vyplnění celního řízení jako vždycky. Mezitím sem se dočetl okolo Shippng included tady na fóru a tady je ten zásek. Creationwatches absolutně nereagují na jakoukoliv formu navázání kontaktu několik dnů. Koupil jsem na eBay tak jsem napsal zprávu přes eBay, potom je kontaktoval skrz formulář na jejich stránkách, napsal mail na oba emaily co tam mají uvedený, potom skrz jejich Live Chat, taky žádná reakce, tak zkouším volat na VŠECHNA čísla co mají uvedeno na stránkách - US, UK, Švédsko, Hong Kong, naprosto nic nefunguje. Ticho po pěšině, nada zip. Neuvěřitelný. Co teď? Převzít balík a doplatit to všechno nebo skrz ochranu eBay si nechat vrátit peníze jestli by to šlo? Netuším, opravdu nulový úspěch o navázání kontaktu..

Moc ten příspěvek nechápu. V čem konkrétně s CW máš problém? Co je špatně, co nedodrželi nebo porušili. Já s nimi vždy komunikoval přes ten mail a nikdy nebyl problém

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...