Přejít na obsah

Chronomag veletrh



Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Rád bych se zúčastnil, ale nemohu. Na konci první dekády června očekáváme

Pokud by se vydával nějaký sborník, tak bych si jednu kopii rád objednal.

 

hmm, my očekáváme :baby: v červenci

edit: sborník bych si také vzal

Upraveno uživatelem Arthur N.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konference i veletrh je dobrej nápad a určitě by to mohlo být zajímavé.

Nezaplatíš ho ale v žádném případě ze vstupného.

Bez hlavního partnera a sponzorů dnes takovou akci neuděláš.

200 lidí s účastnickým poplatkem 1000CZK je podle mého názoru utopie.

Několik let po sobě jsem se pravidelně účastnil konference zaměřené tematicky na problematiku komplexní správy budov.

I přes pozvání zahraničních speakrů, i přes potenciál a dynamický růst tohoto odvětví (služby), i přes to, že akce je vždy zakončena slavnostním večerem s dobrým rautem, tak 200 lidí se dohromady bohužel nedalo.

Ještě jednou - fandím tomuto nápadu, ale "business case" dle mého nepostavíš na vstupném.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já vím, že by bylo super, kdyby to zaplatili sponzoři a vstupné mohlo být za babku. Problém je, že je krize a každý brečí, že nemá ani korunu. Podle toho vypadaly Hodiny a klenoty. Ono prodávat stánky draho není špatný nápad, ale někdo to taky musí na druhý straně koupit :) A že by hodináři dali 25K za stánek na pro ně neznámé akci se mi moc nezdá. Ve firmě tyhle akce děláme a pravda je, že většinou to stojí na sponzorovi, to vám dávám za pravdu.

 

Uvidíme, až mi přijde první nástřel rozpočtu ... Pitomé je, že dneska tisícovka je cena zhruba dvou knížek ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A že by hodináři dali 25K za stánek na pro ně neznámé akci se mi moc nezdá. Ve firmě tyhle akce děláme a pravda je, že většinou to stojí na sponzorovi, to vám dávám za pravdu.

 

Ono to bývá (alespoň co já mám zkušenost), že firmy tímto způsobem df. sponzorují nějakou akci. Důvodů může být hodně - okouknout konkurenci, jistá prestiž někde být, získat či utužit kontakty, možnost oslovit právě koupěschopné potenciální klienty atd. Je to v podstatě investice do PR a marketingu zároveň. Ale máš pravdu, každý obor je jiný, o vztazích hodinářů nebo výrobců k podobným akcím nevím nic. Ale stálo by asi za to to zjistit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co se mne týče, tak bych se určitě zúčastnil. Nicméně se obávám, že za 1000 Kč vstupného by se mnoho podobných lidí nenašlo. Když nepočítám třeba TEFAF kde se platilo vstupné tuším 60 Euro, tak většina profesionálních veletrhů je pro návštěvníky cenově velmi výhodná a někdy dokonce i zadarmo. Jestli ti mohu dát tip Chronomagu, tak zkus to trošičku zkomercializovat, například nabídnout výstavní prostor Carollinu, Details, Dušákovi, Bechyněmu a dalším, kteří by ti platili určité náklady za což by získali část výstavního prostoru pro svojí prezentaci. Myslím, že kdyby se ti podařilo snížit vstupné na 200,- tak by to nalákalo mnohem více zájemců a neomezilo by se to pouze na VIP. Taky by nebylo od věci udělat na to někde i reklamu (např. Watchmagazine) aby se dostavilo více návštěvníků. Toť můj tip

 

Naprosto souhlasím, 200,-Kč je adekvátní. Když se to pořádně zainzeruje, prodá se několik výstavních míst, a udělá se z toho popř. i prodejní výstava tak to přitáhne mnohem víc lidí. 1000,-Kč je nesmysl!!! I když se tu běžně bavíme o hodinkách za desetitisíce určitě by bylo lepší to otevřít i zvědavé veřejnosti a té je určitě víc než členů našeho fóra=větší finanční potenciál. Z Carollina by tam mohli ukázat lidem pár pěkných a hodně drahých kousků, třeba Patek Phillipe, nebo IWC a když lidem řekneš že uvidí hodinky za 1,2 nebo 3 miliony jeden kousek tak fajnšmekři se rádi přijdou podívat a ostatní to budou muset vidět protože si takové hodinky jen sotva umí představit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Červen???, a nebylo by lepší září?, mnoho lidí už má naplánovanou dovolenou takže účast nebude nic moc! Cena také ubere na zájmu, no nevím, nevím. Sám bych se v září (nebo říjnu) asi účastnil i když mi odborné přednášky neříkají pane. Hodinky mne velmi zajímají, ale pouze jako laika .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Červen???, a nebylo by lepší září?

Nebylo, protože v červnu je pohoda a většina lidí má čas a náladu na podobné akce. Kdežto v září začíná dětem škola, pracující začínají tvrdě pracovat po vyčerpání všech dní dovolené a důchodcům končí slevy, takže v důsledku vlastně nikdo nemá náladu na veletrhy. Takže jsem pro červen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nápad dobrý až výborný. Jsem pro a asi i za 1k, i když to asi dost lidí odradí. Mne láká jednak to, že některá přednáška by mne mohla opravdu uspokojit, ale hlavně to, že by to mohla být dost masová akce Chronomagu a poznal bych tam ty jména, co znám z textu. Takže přímá úměrnost - čí níž se stlačí cena, tím víc se nás tam asi sejde a tím líp.

A ještě návrh k přemýšlení - udělat nějaký odhad ukončení akce a pak asi zajistit nějaký větší restaurační prostor - myslím, že hodně "účastníků zájezdu" uvítá takovéhle zakončení akce.

A hlavně termín potřebuji (a nejsem asi sám) co nejvíc dopředu. Já dělám zakázky dle nabídky bez ohledu na den v týdnu a hodinu, tak abych si ten termín zkusil uvolnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem student (takže je jasné jak jsem na tom finančně), ale chrononemoc se mi dostala až do morku kostí. Už teď mám doma pák kousků hodinek a toto forum navštěvuji každý den.

Jako začátečník v oboru bych rozhodně zavítal na pobodnou akci, abych se dozvěděl více o hodinářském průmyslu a myslím si, že by se tady našlo hodně zájemců z řad začátečníku. Jen ta cena 1K je poměrně vysoká. Rozhodně chápu, že podobné akce nejsou zadarmo, ale jak tu již někdo zmiňoval, nižší částka přiláká více lidí. Více lidí by lákalo i více prodejců, kteří vystavují.

Tak či tak, já půjdu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem pro co se mně týče, ale mnoho lidí BUDE NA DOVOLENÉ a to je škoda. Jinak sobota nejlepší na čerpání nových informací. :smile_anim:

ČERVEN nevím nevím. Myslím, že jarní měsíce jsou lepší, max. květen a nebo přes zimu.

Tento víkend jsme byl na rybářské prodejní výstavě poprvé spojené s kopcem přednášek a nemělo to chybu. ( mraky lidí v PVA Letňany) !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...