Přejít na obsah

Je tu někdo kdo má nějaké Zenithky? Jaké


sava

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsíci...

Vlasto, ani nevíš jak jsem rád že sis je svého času pořídil a nezištně nám je na Chronomagu zpropagoval, bez ironie. Jeden kvůli zdejší permanentní Rolex/AP/PP mánii málem zapomíná že existují i jiné slavné značky - a že i z nich čas od času vypadne mimořádně podařený kousek (teda až na ten inhouse epilátor v tahu)  :speak_cool:

Co uspořádat petici aby Tě Zenith (po vzoru Festiny a Frantíka) jmenoval svým středoevropským ambasadorem - třeba by Ti pak jedny poskytnul na dlouhodobé testování zdarma?  B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož už se kolega African ke slibovanému testu sloníkovy rezervy chodu nedostal, zkusím to vzít za něj... 

 

Štefanem dodaný datasheet hodinek + kalibru Elite 670 SK vypadá následovně:

post-18308-0-69187100-1557783212_thumb.jpg

 

Po víc než třech dnech (v Pátek odpoledne seřízeno a odloženo do winderu, v Sobotu do večera na ruce, v 19:00 plně nataženo korunkou a odstaveno do cestovního pouzdra...) ukazují 3 sekundy do plusu - takže přesnost zjevně problém nebude.

 

Pozitivní je že i 4 hodiny po uplynutí oficiální 50-hodinové rezervy chodu modrásky ještě statečně tikají, přesně 5 minut po půlnoci si s cvaknutím překlopily datum na 14. Května - tak uvidíme kdo to dneska zabalí dřív (u původního kalibru Elite 670 se uvádělo 55 hodin)...   :drunk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS: Ranní překvápko, tříručka zaparkovaná v téměř reklamním čase 06:10 ? rezerva chodu 59:10, tj. bez 50 minut 2 a půl dne!  :photo:

post-18308-0-95821600-1557823999_thumb.jpg

Bez ručního dotažení by to nejspíš bylo míň, ale i tak už je to skoro dost na "víkendové odložení" mimo natahovač  :cool02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Ondazz: Obávám se že to co chceš Ti nikdo zodpovědně neodpoví - každý se pohybujeme jinak a stejně tak ruku i hodinky odkládáme jiným způsobem, než aby se z toho dalo usuzovat na změny "při nošení" ve Tvém konkrétním případě, nedejbůh u různých kusů. 

 

Uvedené Zenithky jsou po dalších 55 hodinách (od seřízení a lehkého nátahu korunkou do včerejšího večera na ruce, od té doby v šikmém winderu) na -5s oproti NTP. Dlužno ale podotknout že při mém klávesnicovém "kancldivingu" moc efektivní nátah nehrozí (SpringDrive GS mi od rána ukazují stejnou rezervu jako po nasazení na ruku) - a že cca 10 hodin před koncem rezervy chodu začne Elite lehce zpomalovat, odhaduju tak sekundu za 2 hodiny. U rarachů typu Afričana naopak tipuju nátah většinu času přes polovinu - a věřím že tomhle režimu mohl mít dlouhodobý výsledek skutečně kolem "černé nuly"  B)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...