Přejít na obsah

Hublot


Návštěvník salamio

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio

V posledním vydání časopisu Týden je rozhovor s Jean-Claude Biverem, ředitelem Hublotu. Vypíchnu jeden úryvek:

 

post-9394-1265365468.jpg

 

Jako obchodní strategie OK, ale lidsky mi to nějak nesedí ? snaží se z těch hodinek dělat něco, co ve skutečnosti nejsou. Za komančů byl převis poptávky u nejrůznějších věcí, ale to ještě nedělá třeba z hajlzpapíru luxusní zboží. Třeba u Stowy je mi důvod celkem dlouhé čekací doby o dost bližší.

Za sebe si Hublot řadím k nesympatickým firmám.

 

Rozhovor.pdf

Upraveno uživatelem salamio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém podľa mňa je, že sa tým otvorene chváli. Viacero drahých luxusných značiek to tak skutočne robí, ale nahlas to nedeklarujú.

 

Hublot mi je nesympatický najmä kvôli nekonečnému vykrádaniu jednej témy - príde mi to nudné a nezaujímavé. Tie informácie čo uvádzaš už len dokresľujú obrázok v detaile :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako obchodní strategie OK, ale lidsky mi to nějak nesedí ? snaží se z těch hodinek dělat něco, co ve skutečnosti nejsou. Za komančů byl převis poptávky u

Dik za clanek. Hublot neni muj salek kavy, ale na druhou stranu mi tahle marketingova strategie nijak nevadi. A to ani lidsky - beru to z toho pohledu, ze hodinky za tisice (a vic) dolaru jsou natolik zbytna zalezitost, ze je mi jedno, jak ktery vyrobce svoje zakazniky laka. A zaroven dodavam, ze ne kazda luxusni znacka ma v mych ocich tu hodnotu, kterou se snazi prezenovat (treba ten Hublot).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me ta strategie prijde dobra, je jedno jestli je lidská nebo nelidská, ale funguje. A to, ze Hublot jede porad dokola jedno modelové téma nekomu vyhovuje - je to mozna lepsi, nez mit dvacet produktovych řad nebo skákat z jednoho stylu na druhej.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Biver je celkem sympatickej chlápek. Asi bych nedělal závěry z jednoho přeloženýho rozhovoru, možná je lepší podívat se na jeho příspěvky na TimeZone.com , kde velmi aktivně odpovídá na Hublot podfóru hodinkovejm nadšencům, není moc hodinářskejch CEO, který by toho byli schopný a zvládli to s bravurou. A když tak je aspoň upřímnej a nemlží :) , což je mi sympatičtější než marketingový kecy o náročnosti všeho kolem hodinek.

Jinak jejich black modely se mi moc líbí, jejich foudroyante je i neobvyklá hodinařina a frajeřina.

 

Edit: jedno video

vydá za tisíc slov Upraveno uživatelem Viktor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čínští výrobci vyrábějí faky Hublotů, které se dají i s poštovným do ČR pořídit kolem 50 dolarů. Asi reakce na "nedostatkový zboží" :) Jinak se mi Hubloty vzhledově líbí moc, i když bych je sám nechtěl. Mají netradiční design, který je snadno rozpoznatelný od tisíce jiných značek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...