Přejít na obsah

Damasko - novinky


Heky

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 361
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

to v tom inzerate je jednoznacne na reklamaciu.

naprosto souhlasim,taky jsem nechtěl hemzat,když není inzerát uzavřenej,nicméně dost se divím,že to nechává bejt,to není jen od výměny řemenů.Ta PVD vrstva je imho mizerně nanesená,takhle by ty hodinky nemely vypadat ani po pár letech.

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem zvedav, kdy budou u nas v cr ty 200, abych je omrkl nazivo:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tie da20 nevyzeraju najhorsie (samozrejme bez pvd) ale opat je to len hranie sa s farbami. Najprv prefarbili sekundovku, teraz cifernik. Uplne vypustenie lumi je minus, mohli skusit pouzit "ciernu" lumi napr. Mohli urobit cifernik 2 4 6 8 10 alebo 3 6 9 12.

Alebo california dial by bol dokonaly vo vintage-nom prevedeni. Je vidiet, ze nove puzdra velmi nechcu vyrabat, tak preco sa trosku neodzviazu na ciferniku? Hm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to loupání černýho damestu fakt nechápu.

Jako jeden z mála z vás jsem si to vyzkoušel několik měsíců naživo a fakt musim říct, že ani vožralej se mi nepodařilo při vyměňování nic škrábnout. Nijak jsem ty hodinky neštřil a fakt vypadaly furt stejně. Nevim, no.

Až si budu kupovat zase jednou Déčka, určitě chci zase v černý. Já tomu prostě věřim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Emefovy zkusenosti hovori/ly jasne, takze me ta zminka o loupani velice prekvapila... Inzerat jsem jeste nevidel, asi budu muset. Rozhoodne bych zkusil reklamovat.

 

Edit: tak uz jsem ty fotky zkoukl a nevim co si o tom myslet. Asi by to chtelo videt vice cernych modelu, jak na tom jsou. Emefe nemas nejakou fotku, kde by bylo videt inkriminovana mista? Jako logicky by se asi dalo rozumet tomu, ze se to kovovou spickou stezejky skrabne...nevim z jak tvrdeho kovu je, ale asi z tvrdsiho nez natrene futra, ruzne stoly atd., kdyz je zbytek hodinek ok...

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Na svetle se pokusim nafotit moje nozky, protoze pri posledni vymenene remenu jsem si vsiml podobneho skrabnuti tj. od hrany vrtane nozky stezejkou smerem ven. Jinak jsem s nima uz lehce pres pul roku AR ma slusne znamky uzivani, luneta v ostrych zoubkach trosku dodrbana ale nic extra viditelneho a pouzdro krom tech nozek bez problemu.

A k tomu videu- skabe tam plochu jakymsi kobercakem, nebo v lepsim pripade skalpelem tomu bych velkou vahu neprikladal.

Upraveno uživatelem David Tichy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V mém případě je pouzdro DA34 naprosto bez poskvrny a to i po výměně řemínku (pravda, nemám sice černou verzi, ale i tak se mi to loupání moc nezdálo a z tohodle vlákna vidím, že tedy nejsem sám). Na AR mám bohužel menší šrám kvůli vlastní blbosti / neopatrnosti, ale nebýt toho, věřím, že budou i po dvou a víc letech naprosto čisté.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja osobne si myslim, ze pri tvojich hodinkych nebol dodrzany niektory z parametrov pocas povlakovania (teplota, cas,...) ... a tym nebol naneseny spravne - nesprava sa tak, ako by mal....

za normanych okolnosti PVD povlak zvysuje odolnost voci oteru (u teba pravy opak) a pre tieto vlastnosti sa napr. povlakuju aj rezne nastroje (v strojarstve)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neřekl bych, že měním řemeny často, sem tam něco prohodím ale že bych měnil každý týden dvakrát to opravdu ne. U té lunety jsem to předpokládal, že se to tam"ošoupe" přeci jen to jsou ostré zuby a exponovaná místa. Jsou to toolwatche ty by měly něco snést a nést nějaký šrám :-) Hodinky jsou staré skoro dva roky já je mám přes půl roku.   Očekávat od Damestu poškrábání čehokoli v okolí jednoho metru a jeho netknutí jsou podle mě jen špatně pochopené přání zákazníků. Pro srovnání stejným stylem jsem nosil základní PVD Pětky Seika, u kterých bylo po stejné době užívání pár šrámů na pvd pouzdře tady nic, takže trošku lepší než PVD Damest bude. Zázraky jsem od něj nečekal bylo mě jasné jak budou hodinky postupem času vypadat:-)

K té poslední fotce víceméně je to v menším měřítku podobně"vybroušené" i u mě akorát to nezvládnu vyfotit :death:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...