Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Chapu ze pro ?technoida? je to asi super vec, ale jako aby to byla takova pecka za ty prachy no nevim )) ale je fajn ze to tedy aspon podle zkusenosti uzivatelu funguje jak ma, co se tyka toho ze apple to dela poradne to je pravda ale taky mu to trva, ale to je zrejme zamer aby to davkoval postupne!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Boys, máme tu oříšek. Z nějakýho důvodu mi přestalo fungovat hledání ve Spotlight. V podstatě je to kombinace nefunguje vůbec/funguje velmi pomalu.

Swipnu dolů, napíšu první 2 písmena názvu aplikace, jména, obsahu mailu, proste cokoliv co to má obsáhnout a co ještě včera ráno fungovalo. Během dne to fungovat přestalo bez nějakého důvodu.

Teď vidím pouze toto068f45f98df43e92ef9ad659bf30d58a.jpg

 

Cca po deseti vteřinách naskočí okno s možnostmi hledat na webu, hledat v app storu, hledat v mapách, ale jinak se nestane nic. Asi dvakrát se mi stalo, že jsem takové neúspěšně hledání vzdal, po třeba minutě chtěl vyhledat něco jiného a po gestu swipe dolů tam byl výsledek předchozího hledání stejně jako dřív.

 

Nějaké nápady než se pustím do factory resetu? To jsem fakt nečekal, že budu na jabku kdy dělat :( XS, iOS 12.1.3, dnes upgrade na 12.1.4 porad stejné. Druhy telefon totožný ok.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle se mi stalo po nejakem updatu. Problem byl v tom, ze jsem u temer vsech aplikaci mel v "Settings > Siri & Search" vypnute "Siri & Suggestions" nastaveni. Musel jsem to vsude zapnout a pak mi to zaclo zase normalne vyhledavat. Treba to bude ono..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To u jednotlivých aplikací nastavené mám. Jediné co jsem ještě zkusil bylo měnit nastavení těchto přepínačů, po jejich zapnutí se to chvilku choval normálně, potom zase přestalo. Na obrázku je vidět nastavení jaké jsem měl celou dobu a s kterým to fungovalo. Připadá mi to jako by se špatně indexovaly položky pro vyhledávání a systém by nebyl schopný dohledat

75e3d5e2fef07e55a09cec1070756d77.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chvilku to jede, pak zase hned ne. Někdy vyhledává lidi, ale aplikace ne. Vůbec nechápu, čím se to stalo. Nic jsem neinstaloval, žádné nové účty nepřidával... Je neuvěřitelná pakarna vytáčet lidi přes kontakty. Dokonce mám pocit že funguje špatně vyhledávání i v nativním mailu. Je pomalé a nebo nevrací výsledky.

Ještě vám dam čas do dopoledne :) a pak jdu na reset :/

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se objevila nová ?fíčura? na iP8 ? hryže se foťák. Ťuknu na spoušť, zvuk cvaknutí se v půlce sekne, černá obrazovka a nic. Kouknu do fotek, nic. Restart mobilu, pak chvíli (hodinu, den, týden) funguje dobře. A pak zas epileptik. Dělá to s přestávkama tak měsíc/dva. A samozřejmě se to dycky po*ere, když chci fotit hodinky :D Damn it, epl!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové omlouvám se, ale někam to prostě vykřičet musím a kde jinde bych měl najít pochopení... Právě jsem z Apple Watch S3 upgradoval na S4 :)

 

Tak velký mezigenerační skok jsem opravdu nečekal. Větší displej je až hmatatelně patrný, byť to jsou jen nicotné 2mm oběma směry. Celkově design díky větším rozměrům a nižší výšce působí uhlazenějším dojmem. Hodinky krásně zajedou pod manžetu s čímž jsem měl u S3 trochu problém. Zkrátka bych řekl, že AW opravdu dospěly. Za mně ztratily ten dojem pouťové hračky, který u někoho vyvolávaly a pro nějž byly (nebo vlastně pořád jsou) terčem posměchu.

 

Digitalní korunka je nyní zapuštěnější, její chod je perfektně hladký a má příjemnou haptickou odezvou. Boční tlačítko je rovněž zarovnané a prakticky vůbec nenarušuje design.

 

Nový modulární ciferník s větším množstvím dostupných komplikací mne taky nadchnul. Např. teploměr s min. a max. denní teplotou a ukazatelem aktuální teploty nebo možnost umístit do komplikace oblíbený kontakt ve formě fotky a tapnutím rovnou volat, to jsou pro mne ty šikovné Apple drobnosti, které mám moc rád.

 

Ostatní vylepšení (eliminace zpětné vazby při telefonování přemístěním mikrofonu, zdvojení reproduktoru apod.) jsem zatím neměl možnost otestovat, ale už teď můžu s klidným srdcem čtvrtou generaci AW všem Apple Positive silně doporučit.

 

Těch 24 hodin bez AW jsem byl jako bez ruky. I když jsem je samozřejmě dočasně nahradil klasikou, protože bez hodinek my zkrátka nefungujeme. Na druhou stranu ten krátký digitální iWatchDetox měl něco do sebe a byl jsem například nucen osvěžil si heslo k MacBooku, který jinak odemykám pomocí AW. Nic mne však nebuzerovalo abych se hýbal a dokonce jsem zažil něco co bych nazval fantomovy notifikační vibrace. Fakticky jsem je cítil i když moje Seika je vážně neumí ;)

 

Přikládám povinný iWrestShot a děkuji za pozornost :)

post-37354-0-74404800-1550053584_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten skok v AW4 je opravdu veliký. Já jsem z používání pořád trochu v rozpacích - aby to dávalo smysl, musíš je mít nosit pořád a jako hlavní hodinky. To se zase trochu tluče s naším koníčkem:-) Tak je nosím jen občas o víkendu a jsou to v tom případě jen "lepší digitálky". 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, běžné hodinky se díky chytrým na ruku moc nedostanou, což je škoda. Ale já jsem momentálně ve fázi, kdy mě AW zkrátka baví.

 

Nosit dvoje mně taky napadlo, ale zatím na to nějak nemám koule ;)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem si zvykl na AW4 jak cert.

 

- aktivity / krouzky vcetne zavodeni s dalsimi uzivateli

- tracking dennich funkci, kroky, kalorie

- behani, strava, etc.

- notifikace, je fakt ze kdyz mi nekdo napise "ok" tak kvuli tomu nerad vytahuju telefon, takhle jenom swipnu pres display hodinek

- design ujde

- ciferniky jsou celkem pekne

- pri behani maji interni pamet, takze s sebou neberu telefon, jenom BT sluchatka

 

Fakt dobry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mluvíš mi naprosto z duše :)

 

Po pořízení Apple Watch jsem se vážně začal více hýbat. Když jsem po těch letech prosezených v kanceláři tak nějak vizuálně viděl, že za den udělám jen pár kroků, šel jsem do sebe. Přestal jezdit výtahem, místo MHD dojdu pěšky pokud to čas dovolí. Dokonce jsem začal běhat, což jsem dříve nenáviděl. Samozřejmě to není jen díky hodinkám, něco se ve mně zkrátka zlomilo, ale AW byly výrazný impuls a kroužky zkrátka musí být uzavřené. Teď mně jen mrzí, že díky upgradu iP a AW jsem byl pár dní bez obého a přerušil jsem asi 190 denní sérii pohybové aktivity :( No nic iDevices se chystám měnit zase až tak zhruba za rok, takže tady je prostor pro novou sérii :)

 

Možnost běhat bez telefonu jen s hodinkami a AirPods je parádní, ovšem k dokonalosti nám chybí podpora eSIM od našich "drahých" operátorů a pak už nemůžeme chtít více... No dobře, tak ještě možná EKG ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...