Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

 

tak sem vyrazil v rámci akce volný den pro krabicák vybaven telefonem k platbě.........dnes ani hovno.... tři pokusy a nakonec sem musel vytáhnout kartu ..... takže takhle ne soudruzi, to by mě nebavilo

Hlásím ze rozsiruji Ypovi rady nešťastníků, co se jim nepodařilo zaplatit. 2x dnes v Lidlu, 2x problém. Rano platba proskocila napotřetí, odpololedne 3 pokusy nestačily a vytáhnul jsem cash. Mam Xko abych to upřesnil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já stal za jedním nestastnikem, který se snažil platit hodinkama.

Vypadal nejdřív hrozné hrdě, pak už min a pak docela frustrovane. Zachránila ho karta. Paní na pokladne mu řekla ze její hodinky to taky neumí ať není smutný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zrovna místním Lidlu už jsem párkrát zažil situaci, kdy jim "po aktualizaci terminálů" neprošly ani normální karty a tahal jsem cash...  :whistling:

 

U mě zatím v pohodě, teda vyjma kokotských terminálů v Globusu nakřečkovaných kdesi metr od pultu, na které svou sešroubovanou levačkou s dlaní vzhůru hodinkama jednoduše nedošáhnu. Jedno "selhání" už jsem zažil i u mobilu, než mi došlo že to po mě chce touch ID: Je-li totiž "spouštěcí doubleclick" příliš rychlý, mobil autorizaci přijme a peněženku otevře, ale z nějakého kokotského důvodu trvá na opakování autorizace dalším přiložením prstu. Schválně mrkněte na displej, až Vám to zase bude "zlobit"  :cool02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám jedničky a dvojky podle mě nestojí za koupi, dražší a v podstatě v ničem lepší, pouzdro nabíjím možná jednou / dvakrát týdně, někdy ani to ne, takže v bezdrátovém nabíjení nevidím přínos. Navíc exisují pouzdra, které to umožňují i jedničkám...

 

Celkově tenhle týden reprezentuje úpadek applu, osobně jsem z toho zklamaný, dosluhující sedmičku bych rád nahradil, ale nevím čím. Chtěl jsem nový tablet, ale "nový" air za tu přemrštěnou cenu s vychcanou podporou pouze pencil první generace, to už je pro mě totálně arogantní přístup... o nové křivé pročka taky moc nestojím, u konkurence zase nic zajímavého není, takže musím stát na místě a upgrade se nekoná :-/

Upraveno uživatelem ingi88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli mas sedmicku, tak XS je bomba, krasny display a hlavne to ovladani bez homebutton je uplne dokonaly, ta rychlost s jakou prepinam mezi aplikacema (alt+tab) a jak rychle se vracim na plochu, je uplne dokonala a je to hlavni trhak pro me proc nejdu na samsung.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z toho co Apple v tichosti uvedl se mi líbí iPad mini . Současná mini 3 by chtěla už vyměnit.  Ale v záloze mám ještě iPad Pro 9,7" a ten pořád šlape skvěle. :)

Co se týče airpods - tak nějak sem čekal, že to tak dopadne, žádná velká inovace, jen drobná vylepšení . Cena šla o 800 nahoru vůči běžným Airpod což není nic milého, ale ok.  V podstatě podobná situace jako u B&O Beoplay E8 vs E8 2.gen.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejspis jo. Uz tech variant at na SE2 apod bylo vic.

 

Ja jedu nove pres tri mesice na iP7 a jsem spokojeny. U novych mi vadi uz velka sirka a to nemam male ruce. Nejlepsi pro me bylo SE jen by to chtelo malinko vetsi displej. Presel jsem po letech z Androidu a jsem maximalne spokojeny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem manželce koupil XR s musím říct, že super. Mám služební XS a při porovnání bych kupoval XR.

XR má super display - velikos a rozlišení dostatečné (zbytečně nežere baterku), hezčí bíla. Módu oled nechápu. XS je hezčí jen při side by side a to jen někdy. V reálu okem neznatelné.

XR má lepší foťák - portrét fotí na základní ohnisko s lepší světelností což v interiéru dost podstatně zlepšuje kvalitu. Nemá akorát zoom pochopitelně.

XR a výdrž je boží.

 

Kdybych vybíral za své a z ceníkovky tak XS nenabízí za 7,5k nic navíc. Dokonce má horší portréty a výdrž. XS je možná lepší do ruky a má hodnotnější zpracování. Za 7,5k bych si sle raděj přikoupil ipad nebo hodinky nebo cokiliv jiného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz to cinka! Za platby mobilem Vam posilame odmenu 150 korun. At Vas placeni mobilem bavi. Vase Air Bank

 

 

Tak se přidávám. Ale mobilem to nebylo to ještě nepoznali :)))

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Upraveno uživatelem hreba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...