Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

2hreba: Myslíš něco jako tohle? Bohužel v tom není 3G/LTE modem, takže kombinace se sdíleným internetem z mobilu nehrozí a hraní s USB donglama už se nenosí. Podobnou čínskou "cestovní" krabičku mám (modem/router/ap/eth/powerbanka), nicméně softwarově je tak zoufale děravá že bych si s ní na veřejnou IP netroufnul - a integrovaný "router" pro sichr ani neumí port-forwarding...  :death:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná něco takového

https://www.czc.cz/wd-my-passport-wireless-pro-sd-wi-fi-3tb/193595/produkt

 

Akorát to neumí sambu, takže by ty videa musely jít přes Plex podle všeho :/

 

Ale jinak ta tebou nahozená krabicka taky nevypadá špatně. Škoda, že podpora karet je jenom do 32 GB

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Číňana ber jenom jako tip, že v dané kategorii vůbec něco existuje  :speak_cool:

U WD radši nikdy neříkej hop - že je v tom pomalý výprodejní 2,5" HDD omezující výdrž je protivné, ale tou pravou esencí destilovaného zla je teprve "MyCloud" (a "jednoúčtový" PLEX), kde si bez připojení k internetu a speciálních (i přes neustálé aktualizace neustále zabugovaných a s UCS/češtinou nekamarádících) ovladačů a mobilních aplikací  ani neuprdneš. Tyhle novodobé sviňárničky jsem si bohatě užil u jejich pseudo-NASu a do baráku už mi od téhle firmy nic nesmí, příští NAS bude SSD-only na 10GLAN...  <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

panove, poprosim o pomoc....

potrboval bych nainstalovat apku z itunes, ktera neni ovsem dostupna pro nas region/CR. Aplikaci ale vidim na US strankach, ovsem po presmerovani v itunes v ramci stazeni je zamitnuto,

Poradite prosim jak ji dostat do jabka a pouzivat? klidne i krkolomnejsi reseni...

Diky za radu.

Upraveno uživatelem Rybiz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíš si vytvořit nové Apple ID s příslušným regionem. Nicméně to nese jistou nepohodlnost v používání...

 

Podrobný návod např. zde - https://www.janpavelka.com/jak-stahnout-aplikaci-z-neceskeho-appstoru/

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nejsou už náhodou změny AppleID pro nákupy v iOS delší dobu zdola omezené na 1x za 6 měsíců?

V tomhle ohledu bývalo vždycky praktičtější změnit zemi v desktopových iTunes, lokálně stažené aplikace pak byly pro dané nákupní AppleID při instalaci po drátě k dispozici nafurt. Teda kromě vědomých naschválů ze strany Apple, viz odříznutí 32-bitových API v iOS 11 + následné vykastrování Appstore z desktopových iTunes (plně aktualizovaná korporátní verze je naštěstí stále k dispozici).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem to otevřel a podklad je zase světlý. Fakt to nechápu ...

Edit: tak teď jsem zjistil, že to reaguje na úroveň osvětlení. Když jste na světle, tak je světlý režim, když jste v šeru nebo potmě, tak je tmavý režim. Zajímavé ...

Upraveno uživatelem Mari
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2AndyAaron: Dovolím si oponovat, na rozdíl od OLED v mobilu a jabkohodinkách (kde jde skutečně o šetření baterky) Ti na běžném LCD černé pozadí baterku ani oči nijak nešetří, spíš naopak: pro ostré vidění (s větší hloubkou ostrosti při stažených zorničkách) potřebuješ u inverzních textů větší jas než na světlém podkladu, o mizerném gamutu při jasu sníženém nemluvě. Hádej proč dřív slabozrací dědci účetní sedávali nad papírama pod co nejsilnější lampou a nebo u okna, s kšiltem aby je při čtení neoslňovalo přímé světlo?

accountant.jpg

Tmavá (ne černá!) UI schémata mají obecně smysl spíš pro video a určitý typ grafiky (např. fotky tmavých scén), tak aby zářící toolbary neodpoutávaly pozornost. Ale i tak máš v solidních aplikacích možnost přepínání schématu UI podle toho s jakým dokumentem a v jakých světelných podmínkách děláš, protože ladit titěrné fíčury v černých toolboxech u bíle zářící prezentace vydrží jen masochista. 

Co se týká "večerního čtení textů", u něj je kromě jasu důležitá i kontrola barevné teploty, tak aby modré světlo nepotlačovalo tvorbu melatoninu (biologické hodiny) a v době kdy máš podle cirkadiánního času usínat Tě zbytečně nerozpumpovávalo - viz (ne úplně dokonalá) ovocnářská fíčura Night Shift. To musim vědět - už mám zas půl tejdne převrácenej den a zejtra kvůli pitomkovi musím vstávat v 6:30, kurvadrát...   :crybaby:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stará mě vzbudila už ve čtvrt, tj. psychicky na sračky... Nicméně potom co jsem na vlastní oči naznal co za arogantního nevzdělance je synátorova důchodkyně-zeměpisářka (a to se mi coby učiteli ekluje kecat ostatním do řemesla), spolu s morální převahou a ranním sluníčkem jsem nabyl zpět i ztracenou chuť do života...  :cool02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mel bych dotaz na apple magy... existuje na apple hodinky nebo iphone nejaka aplikace (golfove mapy) ze bych pomoci gps vedel jak je daleko k jamce?

Cerstve mam Iphone XS a zvazuju hodinky... bud apple, nebo garminy... diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...