Přejít na obsah

music


steel

Doporučené příspěvky

Kdo máte rád seattle scénu a grunge, tak tohle je skvělá příležitost zajít na někoho, kdo stál u samého zrodu. Je fajn, že tenhle týpek to "dal" a nešel stejnou cestou jako Kurt nebo Layne, se kterýma měl stejného dýlera...Mark Lanegan

 

https://www.musicbar.cz/program/mark-lanegan-band-us/

 

No a v červnu tu máme Alice in chais a Smashing Pumpkins, Pearl Jam by snad mohli konečně vydat desku..tohle zatím vypadá na dobrý ročník ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

..autorov neodskriepitelny zmysel pre rytmicku intonaciu je podporeny talentom pre vytvorenie chytlavej melodie. Kompozicia je originalna,  prespekulovana do najmensich detailov, tu a tam okorenena necakanou zmenou tempa a taktu. Texty su uderne, poeticke a angazovane. Vo vysledku sme svedkami mimoriadneho hudobneho diela, ktore dokaze oslovit posluchaca v kazdej dobe a je vskutku nadcasove.. 

 

ja som proste nedokazal odolat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná je to víc do vlákna "co mě potěšilo", ale je to muzika...pro mě asi nejzásadnější desky od Devina Townsenda (chybí tam Addicted) na vinylu, pěkně pohromadě a ještě ve skvělém boxu. V listopadu bude v ROXY....ale přiznám se, že Empath mě zatím za ucho moc nechytl, na mě už hodně překombinované, přitom jednotlivé pasáže z některých songů jsou samy o sobě bohovské

 

 

post-20351-0-32313100-1556791880_thumb.jpg

post-20351-0-85474600-1556791888_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..autorov neodskriepitelny zmysel pre rytmicku intonaciu je podporeny talentom pre vytvorenie chytlavej melodie. Kompozicia je originalna, prespekulovana do najmensich detailov, tu a tam okorenena necakanou zmenou tempa a taktu. Texty su uderne, poeticke a angazovane. Vo vysledku sme svedkami mimoriadneho hudobneho diela, ktore dokaze oslovit posluchaca v kazdej dobe a je vskutku nadcasove..

 

ja som proste nedokazal odolat

Tak to ja zhodnotit nedokazu, me zajimal text a po poslechu toho tracku jsem byl rad ze v tom nejsem sam (az na hrebce teda). Kdybych nad tim chtel premejslet tak me asi nejvic sedi death a black metal ze skandinavie. Tohle je takova odnoz spis.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V posledních pár dnech dvakrát koncert Elles Bailey. https://www.youtube.com/watch?v=HizOCpSY6hU&list=RDHizOCpSY6hU&start_radio=1Paráda. 

Neznal jsem, ale je to dobrý. Díky za tip. Jinak jako protipól, některý věci by měly bejt trestný. Např. u nás bude večer takovej vesnickej minifesťák. To je v pohodě, sám tam půjdu. Ale odpo zvučili a chvílema to bylo docela na palici. Vrcholem bylo cosi od A. Bocelliho v podání (asi) Těžkýho Pokondra. Už ten originál je děs a tenhle rádoby vtipnej cover je naprostý zoufalství.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...