Přejít na obsah

Oris vs. Hamilton


Baldy

Doporučené příspěvky

Tak jsem neodolal a po dnech čtení chronomagu jsem se rozhodl pro koupi mechanických hodinek. Konkrétně se mi zalíbily Oris Atelier Date a Hamilton Jazzmaster. Co myslíte, které z nich jsou lepší volba? A nevíte kde by se daly Hamiltony v Praze nebo Plzni vyzkoušet? Na netu jsem žádnou prodejnu nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jeden pseudoargument by som mal - asi vies ze hamilton je povodne americka znacka, co pre normalneho cloveka nemusi znamenat nic, ale napr. ja americke vyrobky tejto kategorie nemusim.. (aj ked uz je to swatchgroup).. dizajn je cisto subjektivna vec, ale te orisi su objektivne krajsie ;)

 

26195775-6b79-028001E0-.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volil bych Hamiltony, víc se mi líbí a jejich cena je zhruba poloviční ve srovnání s Oris Artelier Date. Hamiltony jsou taky určitě univerzálnější - ty Orisky v reálu vypadají hodně "slavnostně a oblekově". Hamiltony se prodávaly taky v Kotvě, ale dlouho jsem tam nebyl, tak nevím, jestli je ještě vedou. V té pasáži Koruna už je myslím neprodávají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když jsem byl v kotvě naposledy, tak z řady Jazzmaster ta měli, ty bez power reserve a chronograph

v pasáži koruna Hamiltony pořád vedou, ale když jsem tam posledně byl tak řadu hamilton neměli, jinak oba tyto obchody jsou Details a třetí obchd mají nahoře na Václavském nám. jen si nejsem schopen vybavit jestli tam mají i Hamiltony.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...