Přejít na obsah

Prim Sport 2


Doporučené příspěvky

Humberta mě fakt neberou, ale to jsem o PS1 a PS2 před rokem tvrdil taky. A dnes mi z AP od jednoho i ze zdejších členů dorazily opravdu velmi fajnové červené dvojky. Základní PS2 trojku mám hotovou, do zbývajícího chlívečku ještě časem něco nacpu. Třeba automaty s bílým cifrem nebo letecké... :) 

Co já bych dal za takovou sbírku :-O

NÁDHERA !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

senior1949 - koukám dobře na ty dvoje červené - kde ty pravé jsou v nerez pouzdru, ale zepředu jsou broušené? Kdo ti to dělal? To vypadá hodně dobře!

Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panečku - on ti udělal celé pouzdro, nebo to je elton a pak dodělané? Jako musím říci, že vlastnit vzhledem původní vzácné rýhované, ale s jistotou, že vydrží - to je lákavé :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nowis: Máš pravdu, cena byla, jaká byla, avšak červené PS2 se zas tak často nenabízejí a pokud ano, zub času na nich bývá znát. Tyhle jsou ve stavu hodném obdivu, navíc jsem je potřeboval do trojky a věděl, kdo je prodává, proto jsem cenu bez reptání akceptoval. Budu mít aspoň na chvíli pokoj. Snad...

jožko: Někdy se to tak prostě schumelí... Na první jsem měl velkou kliku loni na podzim a tyhle druhé byly nedávno za peníze, které by asi leckdo nedal. Jenže někdy jde rozum stranou a tož mám naráz dvoje. A lepší dvoje než žádné. :D Navíc tyhle druhé jsou ve stavu, jaký jsem ještě neviděl. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové,by jste nevěřili.Tudlevá sem se tady vyplakával,že jsem poslal hodinářovi ing Bohumilovi Kovalovi z Karviné dvoje Sportky na přechromování pouzder.Samozřejmě,že po vzájemné telefonní domluvě.Psal jsem,že mě mistr 5 měsíců krmil uši,až mě došla trpělivost a mailem sem se optal,jesti ty moje Sportky už dávno nenosí někdo jinej.Přišla od něho první mailová odpověď za celou dobu,on  mi jinak na maily neodpovídal,že je uvádí do původního stavu a posílá zpět.Hoši,to zpět bylo 25.4.,poslal mě fotku podacího lístku,tam špatná ulica a směrovací číslo... a do dneška nic nepřišlo,Volal jsem mu,že nic nedošlo,prej že mám měsíc počkat,že se mu určitě vrátijou jako nedoručitelný...Po 3 týdnech jsem začal pošty obvolávat sám,něco jsem zjistil,tak mu to volám,bylo potřeba jít na poštu podání podat reklamaci,no neměl 3 dny čas,parchant,neochotnej a furt samá výmluva a nezájem věc řešit..Navíc zásilku nepojistil,tak bych to viděl,že se někdo ze zaměstnanců pošty  zasmál,když ten obyčejnej bílej pytlík bez bublin,bez pojistky tikal.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...