Přejít na obsah

Junghans Meister limited r.2001 - má to cenu?


FoxTrader

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám dotaz na ty moudřejší a zkušenější.. Narazil jsem na nepoužívané Junghans Meister 027/3921.00 - na pouzdře staší číslo 27/3921, snad limitovaná edice ke 140.výročí vzniku Jughans. Na první pohled se neliší ničím od http://preisvergleich.wirtschaftsblatt.at/eu/a87534.html , mají památní krabici s popisem výročí, nevyplněný záručák, snad hnědý řemínek místo černého, ochranou folii na sklíčku i zadní straně pouzdra, a č.na pouzdře 02558, což se mi zdá na limitku dost. :( Cena kolem 7.000,- . Co si o tom myslíte. :tomato:

post-10961-1270225946.jpg

Upraveno uživatelem FoxTrader
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou pomerne male, soude podte tech odkazovanych, ktere maji gehause durchmesser 33 mm. Jestli jsou nove, tak 7000 za mechaniky neni spatna cena. Jen ten prumer, ten prumer... zalezi na tom, jestli je unosis.

 

Děkuji za odpověď.. Je to moje první v.s. limitka v hodinkách, na kterou mám.. :worried_anim: (in person- manželka už je moje :thumbsup_anim: ). Narazil jsem na ně ve své "zlatokopecké" periodě.. Na detektor kovů nemám trpělivost, na e-bay nemám, a zatím nechci paymal, takže občas obrážím bazary v Praze.. A to jsou první hodinky, které jsem v bazaru našel, aby stály za ev. koupě.. Mám pocit, že toho majitele zastavárny chytil původní majitel za nos, tím že dal obyčejné hodiny do raritní krabice.. i když jak jsem se dozvěděl tady, limitek každá firma vyrobí hafo.. Záleží na kvalitě a image značky.. Takže poptávka-nabídka na e-bay.de nic moc.. USA nepřekvapuje, není dostatek nadšenců na německou fabriku. Chtěl jsem orientačně určit pravost a cenu? Asi napíšu výrobci, ale pouze na ověření svého "sedmého" - méně než - "šestého" smyslu.. Chci se učit. ???? A na moji ruku jsou opravdu malé, bral jsem je jako svůj "první veliký objev"... Kdo z Vás to nezná? Třeba ne v hodinkách.. :thumbsup_anim: :tomato:

Upraveno uživatelem FoxTrader
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...