Přejít na obsah

Dušák Arkády


NIGHTinGALE

Doporučené příspěvky

No rozpravam po skusenostiach zasadne v cechach cesky. Mozete mi vysvetlit, ako ste prisli k zaveru, kam si chcem hodinky strkat ak vam poviem, ze Breitling sa mi nepaci, ze ho nechcem?

 

Bohuzial, naozaj nie. Pre mna je to proste preplacany kus kovu (aspon v kategorii o ktoru sa zaujimam, ako maju ponuku hodiniak k obleku netusim). Je to vec vkusu, mrzi ma, ak to niekto berie osobne. 

Tady asi spis nebyl pochopen tvuj supermegavtipnej vtip s ponozkou ve slipech. Ja to teda taky nechapu, ale asi jsme tady pomalejsi, no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  Mozete mi vysvetlit, ako ste prisli k zaveru, kam si chcem hodinky strkat ....

 

 

Z tvého přízpěvku: ,,tak som jej povedal ze lacnejsie je dat si ponozku do slipov ako toto..." prostě mi to nějak vyplynulo,že je lepší si dát ponožku do slipů než tohle-tedy Breitlingy.Ber to s humorem.Tvoje přirovnání o to přímo žadonilo.A se mnou můžeš mluvit jak slovensky.tak rusky,tak anglicky,polsky i trochu německy.Tak se snad na jednom malym vtípku dohodnem.I přez to jsem přesvědčen,že nějaký ten model od béček by slušel i Tobě i když je zrovna nemusíš.Mezi moje favority nepatří a i tak bych si vybral.Zajímala by mě kategorie hodinek o kterou se jak píšeš zajímáš.Ale končím,nebotˇ je to úplně mimo téma tohoto vlákna.Tak ešte raz, nehnevaj sa za môj žartík.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem to pochopil tak, že Béčka nosí ti s malým pinďourem a nošením Béček se jim prodlužuje. Je to něco jako s těma velkýma off-roadama.

(záměrně nepíšu jeepama)

Ja mam pocit, ze pindoury potrebujou prodlouzit hlavne ti, co o tom furt mluvej.. :-D

Jen obecne konstatovani..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já taky jedny mám. Ale s hodinkama "sebevědomí" fakt nesouvisí :-D

 

Jen mi došlo, že jeden (jiný) kolega z fóra vytahuje rčení "malej pinďour" až podezřele často - tak mi to až teš sepnulo, že to asi podezřele často používá ten, co s tím má sám problém, jinak se to nedá vysvětlit. Ale sorry - to je off topic a netýká se to ani Tebe natož původního tématu :-) Howgh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Jenom takový postřeh, včera jsem kupoval od jednoho člena hodinky, spicha jsme měli v Arkádách u hodinek Aurum. Přišel jsem dřív, tak jsem se cournul k Dušákovi, abych kouknul do výlohy.

V obchodě nebyl žádný klient, takže jsem nakonec vlezl dovnitř a vyzkoušel SOH chrono 44 a 46mm. Hned na začátku jsem hlásil, že nejdu nakupovat. Paní byla přesto velmi příjemná, ochotně mi oba modely vyndala a nechal m? kochat. Dost m? to posunulo v rozhodování do budoucna. Nikde ani náznak povyšeného chování, cítil jsem se příjemn?.

Pak přišel čas schůzky a předání hodinek, a ukázalo se, že na hodinkach je řemen, který si majitel chce nechat a ani jeden z nás nemá s sebou vercajk. V Klenotech Aurum mi na prosbu o zapůjčení vystežejkovače bylo řečeno, že nářadí nemají žádné, že vše posílají svému hodináři. Sešli jsme tedy opět dolů k Dušákovi, kde se mezitím paní vyměnila se štíhlým dobře oblečeným chlapikem. S vědomím, že nás asi pošlou do háje, jsem poprosil o vystezejkovač... nejen že ho ochotně zapůjčil, ale během operace výměny řemenu za mesh jsme si docela fajn popovídali, mimo jiné o jeho školení ve Švýcarsku.

 

Z obchodu i lidí v něm mám vyložen? příjemný pocit. Pokud bych někdy chtěl kupovat nové hodinky v Česku, šel bych asi sem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, není divu, paní (pokud byla blondýna) je milá paní Petrová a chlapík s "bradkou" byl asi pan Mikuškovic, perfektní "dvojka", která se vzájemně velmi dobře doplnuje, což v Praze moc k vidění není. Je těžké jim někdy odolat :D ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Arkády mě nezklamaly. Po telefonické domluvě jsem si vybral hodinky (Fortis B-42 Marinemaster - zubatice) zároveň si vyjednal na ně slevu. Když jsem si pro ně přišel, byl jsem obsloužen tak, že

že jsem si připadal jako opravdu vítaný zákazník. Paní vedoucí byla velmi příjemná, vše domluvené dodržela a pan Mikuškovic mi velice ochotně a opatrně zkrátil silikonový náramek.

Odcházel jsem v úplné euforii.

Po roce jsem si v téže prodejně koupil společenské automaty Rado Centrix a vše se do puntíku opakovalo. Nejen že si člověk odnáší vytoužené hodinky, ale navíc si připadá naprosto báječně.

Za sebe Arkády Pankrác doporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...