Přejít na obsah

Submariner 2010


volfda

Doporučené příspěvky

Počkej, Ty ses ještě nerozhodl ? Pořád ti leží v hlavě IWC ?

 

IWC ne, tedy určitě do nich časem zas skočím, ale teď mam roládobudnus...

 

 

 

 

volfdo, kámo, už si je prosím Tě kup a přestaň blouznit, buď tak o té dobroty. Vždy se těším, že už je máš a najdu další vzdychací příspěvek.

 

To sem potřeboval, máš pravdu. Končím se vzdycháním, od teď budu jen obdivovat a nakupovat :) Jen chci počkat na reál zelené suby, pak na místě uvidím, co mi sedne nejvíc...

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlastníma rukama jsem ho vypiplal a von sem po pěti létech napíše todlencto.

 

Ale vzdyt ma pravdu. Az kdyz do taju korunky ve znaku trosku proniknes, zacnes ocenovat jemne nuance odlisujici jednotlive modely probuznych rad (to je hotovy zaklinadlo :)). Myslim, ze zakaznici tu koherenci modelu spis ocenuji (podobne jako u Panerai), i to, ze zadne velke vystrelky k Rolexu nastesti nepatri.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám úctu k ROLEX a obdivuji, jak tak nudný hodinky dosáhly takového věhlasu. :D

Čím déle tu jsem, tím víc jejich modelů si dovedu představit na ruce a v tom bude asi ten fór. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem na víkend v Drážďanech, zaskočil jsem tam do hodinářství a narazil na nový zelený Submariner. Vypadá velmi dobře, asi bych měl opravdu vážný problém rozhodnout se, který si vybrat. Cena černých subů je tam 5500eur, cena zelených 5900eur. Takže nákup bych učinil jednoznačně tam, v Carollinu jsou černé za 150k a počítám, že na zelené si přihodí 20k. Jinak doporučuji Vám se na ty zelené mrknout, nezklamaly mé očekávání ;)  Ale zase zbouraly mé dilema, suby si nekoupim, půjdu do DJ II.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.............. ;)  Ale zase zbouraly mé dilema, suby si nekoupim, půjdu do DJ II.

 

Když tak vidím ty Tvoje myšlenkový přemety v posledních měsících, tak myslím, že by sis měl raději dát studenej obkládek na čelo a na kotníky a pustit to na půl roku z hlavy :D :cheers:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když tak vidím ty Tvoje myšlenkový přemety v posledních měsících, tak myslím, že by sis měl raději dát studenej obkládek na čelo a na kotníky a pustit to na půl roku z hlavy :D  :cheers:

 

Já na to nikterak nespěchám... Je dost možný, že místo Rolád nakonec domu přinesu něco jiného, ale mám jasno, co od Rolád chci- DJ II.  :thumbsup_anim: Dokonce už mám i jasno, jaký ciferník, před pár dn bych ho odmítal, ale měli tam skoro všechny verze, tak jsem mohl porovnávat (vyhrál tmavě modrý s indexy). Obklad si dám, ale spíš na kocovinku, vidím to tak, že se ještě pomazlim s Milgaussama a pořídim ty DJ, do vánoc si dám pokoj a pak se zas zbláznim, nebo to raději nechám na jedno trvalé šílenství, jaké tu dobře známe  :speak_cool: Ale setkání se zelenýma subma jsem si vymodlil, opravdu jsem se na ně těšil, sice v mém výběru nezvítězily, ale i tak je to parádní kousek, no a já končím s věčným lamentováním, co koupit, teď bude jen otázka kdy a kde  ;) Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na to nikterak nespěchám... Je dost možný, že místo Rolád nakonec domu přinesu něco jiného, ale mám jasno, co od Rolád chci- DJ II.  :thumbsup_anim: Dokonce už mám i jasno, jaký ciferník, před pár dn bych ho odmítal, ale měli tam skoro všechny verze, tak jsem mohl porovnávat (vyhrál tmavě modrý s indexy). Obklad si dám, ale spíš na kocovinku, vidím to tak, že se ještě pomazlim s Milgaussama a pořídim ty DJ, do vánoc si dám pokoj a pak se zas zbláznim, nebo to raději nechám na jedno trvalé šílenství, jaké tu dobře známe  :speak_cool: Ale setkání se zelenýma subma jsem si vymodlil, opravdu jsem se na ně těšil, sice v mém výběru nezvítězily, ale i tak je to parádní kousek, no a já končím s věčným lamentováním, co koupit, teď bude jen otázka kdy a kde  ;)

 

no vidis, tys pretesal svuj vkus z rimskych cislic do modrych DJII s indexy, tak to mame stejne rolexove prani, je to elegantni dobre citelny a na oko lahodici modra barva, co vic dodat, tesim se na tento tyden:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...