Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou


skalis

Doporučené příspěvky

To je super. Moje deepsee jsou 2010 a čekám, že si taky brzy řeknou. V Carollinu mi řekli taky, že SDDS posílají do Ženevy, jako důvod uvedli, že nikde jinde ( u AD) nedokáží udělat tlakovku na takovou hodnotu, jako SDDS mají.

Jak se na to koukám, tak mi těch 20 tis. líto nebude..za dobre odvedenou práci s tím nemám problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím jak si lze vysvětlit, že vzniká šedý trh s Rolex dnes, když jsou pořadníky? Vždy jsem četl, že grey market dealer kupuje od AD, kteří mu prodávají,  aby splnili kvóty prodeje a udrželi si AD. Ale když jsou na Rolexy pořadníky tak AD kvóty splní hravě a nemusí se s šedým trhem bavit, nebo to chápu úplně špatně? Nebo se Rolexu šedý trh podařilo zlikvidovat a udrží se na něm jen drobní překupníci, což značku neohrožuje? Nebo ten šedý trh podporují přímo AD a mají z toho extra zisky? Spousta otázek ... ale prostě mi ten šedý trh nejde na rozum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš jako na Ukrajině: Když chtěls v 90. letech jet někam dál rychlíkem, ne že by ve vagonech nebylo dost míst ale na všechny byla vyžadována místenka - no a dnes tam prý "místenkový" systém s obdobným korupčním potenciálem provozuje tuzemské velvyslanectví pro pracovní víza. Fungovalo to tak že veškeré místenky (~snesitelná místa v pořadnících) v okamžiku uvolnění zcela legálně od spolupracujících prodejců skupovali překupníci (~Grey Rolex Market) - no a Ty (coby neprotekční nula) sis mohl buď trhnout a pokračovat courákem, nebo klopit a monopolně-korupční strojek na peníze udržovat v chodu. Vzhledem k tomu že ROLEX není charita ale "výnosný monopol na výrobky s vlastním logem", je snad jasné že ony "pořadníky ve vlastní režii" nebudou nic jiného než oficiální upgrade už tak výnosného systému na osvědčený východní obchodní model hned u zdroje. A aby plebs uvěřil a nereptal, potřebuje znát vhodného a přitom nepolapitelného "třídího nepřítele" (zde "překupníci") - čert vem že kšefty s ním jsou významnou součástí byznysu...  :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám rolády na ruce a železnej meteorit doma, akorát bych ho měl asi něčím naimpregnovat (voskem, vazelínou), protože docela rezne. Není to žádná stainless steel, ale jen čistý železo, sice s obsahem pár vzácných prvků, které tomu ale žádné lepší vlastnosti nedávají. Věřím, že Rolex ví, jak to správně zakonzervovat, jinak by měl ten cifr za chvíli patinu, ve stylu rezavé plechovky.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...