Přejít na obsah

Potřebuji radu


Renee

Doporučené příspěvky

malem mi to tady uteklo......Rene,pokusim se napravit reputaci mistnich znalcu.Nejsem odbornik ani gentleman,ale tve hodinky se mi velice libi.Momentalne vsak nemam volne financni prostredky na jejich zakoupeni.Urcite bych se pokusil dohledat doklady ,protoze podle meho se jedna o velice raritni model,vyrobeny rucne, pouze v nekolika kusech.Proto mozna mnohe zmatly nesrovnalosti na ciferniku a ruckach.Byl bych velice opatrny s pripadnym prodejem,pritel by mohl za par korun prijit o velice vzacny kus.Bohuzel na hodinkach je mala chybicka,ten napis ve stredu tam nepatri,ale bohuzel nemohu dohledat jaky tam puvodne byl.Nehnevej se prosim na mistni hochy,jsou to povetsinou zbytecne bohati parchanti,zahledeni jen do sebe....s pozdravem Thai Pei Quong

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník salamio
Salame, jsi to ty?

Ale no tak, nemusím být přece za každou úchylárnou, ne?

 

BTW, se jenom divím, že se tady kvůli takové zmrdici spousta lidí rozčiluje. Aspoň je sranda, ne? Já vždycky uvítám možnost sledovat podobné typy při práci ? pobavím se a taky poučím. Jako bonus mám další ukázku exponátu z lidského obludária.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijde mi groteskní kolik vážených členů Chronomagu na tuto zjevnou recesi naletělo a snad si i dokonce zvedlo tlak a puls :lol:

 

Jak groteskní? Reneé píše, že se vyzná, přeci. :)

 

1. Nechal udělat servis? Nesmysl. Leda by to byl servis čajový.

2. Koupil za velký ranec peněz - žádný "soustružník" si ve švajcu Breitle nekupuje, takové hodinky si kupuje i tam jen člověk, co na ně má peníze.

3. Je to podvrh na první pohled i pro člověka, který nemá takový přehled jaký má jistě Reneé.

4. 4900,-? Chtít za hodinky třetinovou cenu kompletního servisu? Zlomek pořizovací hodnoty?

5. PRodávám hodinky v ceně 120t a nemám na foťák za 2000,-?

 

Kdo je tady tedy ten blbec k večeři? Teda pardon k snídani? Spíš mi to přijde, že si z nás nějaký cigoš dělá p...l. I když možná si p...l ani nedělá, většina z nich je sice velmi "podnikavých", přesto ne zcela bystrých. Pradon, ale velmi často podobné věci "naše šikovná menšina" přesně tímto stylem na aukru prodává.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemyslím že je to nějaké delirium

ale nejspíš nějaká forma primární psychopatie kdy tito jedinci,charakterizování jako neanxiózní, hostilní, impulsivní, agresivní,až slabě socializovaní,vykazují relativně nízkou úzkost,a hlavně

netrpí pocity viny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skutečně je takový problém nechat ověřit pravost hodinek ? Bývá to běžná praxe. Nedivím se onomu ?hajzlíkovi", že pochybuje o pravosti hodinek !!! Navíc se domnívám milá/ý Renee, že se z nás snažíš tahat rozumy. Běž pryč.

 

Edit - ........a už se nevracej !!!

Si nejaky napaprceny ;-) Hmm, ale mne z tohoto celeho fora vychadza jedno. To aj prizvukuju samotne znacky. Nekupovat drahe swiss made znacky na internete. A toboz uz nie na netovych aukciach. Mylim sa?

 

Este mam dotaz na tu pritomnych chronomagov? Co je to vlastne ten SWISS MADE? Co je to za zazracnu formulku? Maju to hodinky v cene od 80,00 EUR po niekolko tisic EUR (ceny hodinarskych sperkov s briliantami neriesim, to nie je o kvalite, ale o cene briliantov). Dobre si pamatam na skandal okolo formulky SWISS MADE - v hodinkach takto oznacenych v cene nuiekolko tisic EUR nasli 50% cinskych suciastok. Teraz sa to upravilo, ze min. 80% musi byt SWISS original. Takze co vlastne riesi SWISS MADE? Prestiz, kvalitu?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no... aj som chcel napisat daco rozumne ale nic mi nenapada. ja len vazne nemam slov. neviem ci moze byt niekto taky hlupy alebo taky naivny z nasledovnych dovodov...

 

a ) kupujem si hodinky za 3 a viac tisic eur a ja si neoverim co to je? som uplny idiot? neviem si pozriet obrazky originalu?

b ) som taky idiot ze sa snazim predat fake o ktorom viem ze je fake, navyse v dezolatnom stave a este to vycapim na diskusne forum o hodinkach?

 

neviem... jedno z toho bude pravda... pre "Renee" bohuzial ani jedna varianta nie je moc lichotiva

 

:withstupid:

Upraveno uživatelem Pixelator
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ach jo, já to objevil až teď...

 

Možná bych René neobviňoval z toho, že věděla o fejku (i když dotazovat se v půl druhé ráno...). Třeba jí napálil přímo ten známý enderák se svou story (snad mu nedej Bože nepůjčila nějaké peníze s tím, že až se prodají hodinky...). A protože jim nějakej "hajzlík" (René buďte za něj rádi) pořád rušil aukci, zkusila to tady. Dát k aukci odkaz na fórum milovníků hodinek, kde se zaručí originalitou, to by bylo terno pro prodej. Možná proto to zkusila v půl druhý ráno - to by tu mohl být někdo ovíněn a hůř vidět - i když tohle je masakr... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...