Přejít na obsah

Kdo čím jezdí


Doporučené příspěvky

Oboje dobry stroje, zalezi co te vic bere.

Obe auta maji paradni atmosfery, ridicsky je ale urcite lepsi Italia. Ta ma taky dvojspojku, ktera radi jako dvojspojka. Ale vyzkouset e-gear v Lambu taky neni spatny. Tam clovek zas zazije ty kopance do zad zas.

Kazdopadne ani s jednim nudelas chybu... je to jak vybirat mezi 2 peknejma babama na jednu noc, proste vyber jesi te vic bere bloncka nebo bruneta :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušel jsem díky dárku k narozeninám obě. F458 je rychlejší a celkově trochu civilizovanější, řízení a prostě všechno objektivně lepší. Dvojspojka rychlá a nekope tolik. Gallardo je víc oldschool a převodovka je jak buchar v kovárně. Mě bavilo víc lambo, je takový divočejší a víc to naplňuje mojí představu mrchy ze starý školy. Italia řve tak od 3500, lambo už od volnoběhu :D. Samozřejmě to ber trochu s rezervou, seděl jsem v obou po 20 minutách. :D Ale zážitek je to fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem takto snad 458 Spider, nebo tak něco a jsem rád, že jsem to zkusil. Asi proto, že jsem si přestal dělat iluze:) Po 45tis km to byla vylítaná plečka, drnčelo kde co. Na pohled hezké, ale jinak jsem byl zklamán. A ani jízda mě neohromila, ono jednak tam byl spolujezdec z té firmy, takže krotil vášně a jednak, prostě nic moc. Na rovince na letišti dovolil dát nohu na plyn, ale kde nic, tu nic. Snad jsou ta auto i škrcena, jak jsem někde četl. Zlatej upravenej Golf, tím těch 300 z místa dám i na dálnici:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...