Přejít na obsah

Čím se holíte?


Doporučené příspěvky

Po přečtení tohotočlánku mne napadlo se vás zeptat, (když už tu tedy máme podobná vlákna o botách, baťůžkách, alkoholu, kouření atp.) čím se holíte?

 

Já teda používám toto Posted Image a jsem s tím maximálně spokojen. Sice 5 + 1 břit je na můj vkus už zbytečně moc (Mach 3 byl právě pohodlnejší) ale co do ergonomie je to super.

 

 

Používá tu někdo břitvu? Nebo klasické žiletky? A je lepší pěna nebo krém? Pochlubte se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dřív sem používal takovej ten první bateriovej zelenej mach 3, ale pak jsem dostal elektrickej panasonic s čistící stanicí a přeorientoval se na něj. Bohužel sem strašně línej se holit každej den a tak to vždycky nechám moc narůst a proto sem musel zase vyhrabat zpátky zelenou klasiku a holim se jen s mýdlovou vodou, protože se nemůžu dokopat k tomu abych si koupil někde pěnu/gel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty jó, to asi budu jedinej :eek:

holicí štětka pravej jezevec

klasickej žiletkovej strojek Merkur ze Solingenu,

mejdla kupuju na ebay z anglie, slušný výběr z různých londýnských holičství nebo italský krém Proraso.

 

To šmrdlání po hubě Machem jako Federer a totálně zpatlanou koupelnu z erupce trošky gelu po namočení jsem nechal na modernější kluky :D , ale vyzkoušel jsem to....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klasická žiletka, žádné hyper super udělátko. Dokonce tady mám ještě nějaké po dědovi, Gillette, staré možná 40 let a jsou skvělé.Holím se tak jednou až dvakrát týdně a to ty strašněmoc břity nějak nezvládají. Štětka a Barbus, našlehat pěnu a nikam nespěchat. Dřív jsem používal různé ty pěny a gely a kupodivu mi víc vyhovovaly ty levné, neznačkové, bez reklam. A občas břitva. To je rituál, chvíle pro zvláštní směsici pohody a adrenalinu. Už jsem ji dlouho nepoužil, musím to napravit aby se na mě nezlobila. Mám tady i elektrický strojek, jakýsi levný Philips, hodí se to když je spěch. Dřív jsem měl sovětský Charkiv, říkal jsem mu helikoptéra nebo Itsumita podle jedné staré scifi povídky o bestiálním holicím strojku. Dělalo to kravál jak kdyby to chtělo útočit na Berlin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dřív to byl elektrický strojek, ale dnes Fusion. Důvod přechodu byla podrážděná kůže (slovo pleť mi připadá moc jemné...), antož ji mám suhou. Trochu to pomohlo, ale furt mám po holení rudej ksicht (a dle vlákna o fotbale - podle některých nejen po holení :) ). A to i když dávám pod žiletky gel nebo krém :) Nemá někdo dobrý tip?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Vyšetřující:Nejdriv mi rekni, jak se jmenujes ty. To take rikala ona. Vysetrujici: Jindrich Hlavacek. Vysetrovana: Pojd bliz, Jindro. Jestlipak uz se holis? Vysetrujici: Holim. Vysetrovana: Kolikpak je ti let, Jindro? Vysetrujici: Dvacet jedna."

 

ňákej fjúžn paur a gel, ale ne lubrikační :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...