Milis Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Důrazně žádám moderátora, aby tohle vlákno zamkl a smazal - působí mi duševní újmu a mám hlad Trp nebo sem nestrkej ten svůj mlsnej čumák. Hele, dneska jsem v Kauflandu objevil fíkovo-pomerančovej džem a nechápu, jak jsem bez něj moh do teď žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Vezmu. Já si doteď jezdil pro klobásy ke Klátilovi do Pacova, ale je to přecejen trochu z ruky. Je to ten uzenář, jak dva nebo tři roky tomu nazad vyhrál se svojí Matoušovou klobásou mistrovství světa v klobásách. No vida, teď koukám, že v pondělí jedu do Jihlavy, takže Pacov to jistí. Jo a když už jsme u toho.. ...Kostelec u Jihlavy, podniková prodejna maso uzeniny. Tady stojí za to koupit si štangli, dvě, křemešníku nebo uheráku. Cena je poloviční než v obchoďácích po republice a chutná to úplně jinak, než vakuově balený krájený. Dál si občas pochutnám na starejch dobrejch uzenejch žebrech, ale Bejra je má lepší.Samozřejmě je tu čerstvý maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 No vida, teď koukám, že v pondělí jedu do Jihlavy, takže Pacov to jistí. Jo a když už jsme u toho.. ...Kostelec u Jihlavy, podniková prodejna maso uzeniny. Tady stojí za to koupit si štangli, dvě, křemešníku nebo uheráku. Cena je poloviční než v obchoďácích po republice a chutná to úplně jinak, než vakuově balený krájený. Dál si občas pochutnám na starejch dobrejch uzenejch žebrech, ale Bejra je má lepší.Samozřejmě je tu čerstvý maso. Jo, a tlačenku měl druhou na mistrovství světa tlačenek, vono to bylo spojený. A má relativně slušnou uzenou krkovici. Roman I. si od něj potrpí na sejrovou klobásu, ale podle mě strkat do klobásy sejr je blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Jo, a tlačenku měl druhou v mistrovství světa tlačenek, vono to bylo spojený. A má relativně slušnou uzenou krkovici. Roman I. si od něj potrpí na sejrovou klobásu, ale podle mě strkat do klobásy sejr je blbost. S tim sejrem souhlasim. Kámoš z toho sice uchcává, ale já fakt nerad, na gril to dát nemůžeš a z vody je to divný. Jinak jestli máš rád pálivý, tak si v Kněžmostě dej Dědečkovu klobásu, to je rychta, nebo dneska tam měli čerstvej pikantní bok a z toho jsem tehdá taky zaplakal. Já už bohužel pálivý nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) V Praze velmi mohu doporučit restauraci Na Kopci. Rozumné ceny, naprosto geniální jídlo a celkově zážitek na 1*. A to platí i během oběda, kdy mají menu (polívka 30 Kč, jídlo 99 Kč, dohromady za 110 - nebo tak nějak) a každý jídlo je naprosto skvostný a kvalitativně o třídu vejš proti čemukoliv, co znám. A jestli něco můžu opravdu doporučit, tak dezert v podobě jahodového knedlíčku se zmrzlinou je naprosto, ale naprosto kulervoucí. Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 S tim sejrem souhlasim. Kámoš z toho sice uchcává, ale já fakt nerad, na gril to dát nemůžeš a z vody je to divný. Jinak jestli máš rád pálivý, tak si v Kněžmostě dej Dědečkovu klobásu, to je rychta, nebo dneska tam měli čerstvej pikantní bok a z toho jsem tehdá taky zaplakal. Já už bohužel pálivý nemůžu. Já tam asi budu řádit jak Černá Ruka, pálivý věci miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Já tam asi budu řádit jak Černá Ruka, pálivý věci miluju. Na pultě tam mají tác, kde je spousta věcí na ochutnání. Všechny ty roštěnky, paštiky a klobásy na malý kousky - ochutnáš a prostě to musíš koupit, když tě tak ponoukají! Občas se tam z udírny jako sud přikolébá starej Bejra doplnit zboží a: "Chlapi, žerte, já to pak musim dojídat, a podívejte se, jak vypadám!" Démon z udírny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Na pultě tam mají tác, kde je spousta věcí na ochutnání. Všechny ty roštěnky, paštiky a klobásy na malý kousky - ochutnáš a prostě to musíš koupit, když tě tak ponoukají! Občas se tam z udírny jako sud přikolébá starej Bejra doplnit zboží a: "Chlapi, žerte, já to pak musim dojídat, a podívejte se, jak vypadám!" Démon z udírny JJ, to je přesně on. Nejlepší když dotlačí červený přepravky plný teplýho masa, rovnou zakrojí a každýmu ve frontě dá kus do pazoury na košt. Ach jo, už zas musim do lednice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Já to zamknu!!! To se nedá číst. Taky jste to mohli říct dřív, jel jsem dnes odpoledne z JN do Prahy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Několikrát v níže uvedeném motorestu. Klasické hotovky, ale ta chuť! Kruci. A u nás ve Skutči - U Jonášu - zase žraso http://www.zlatastudna.wz.cz/A jinak na výlet a vaření je to dobrý "Na Polance". Hezký prostředí a dobrý jídlo.http://www.chata-polanka.cz/A v Otrokovicích...tam mají skvělou panenku v pepřové omáčce. Mňam.http://www.selskakrcma.cz/Kafe dobrý v Litomyšli. Na náměstí jsou dvě kavárny, které stojí za to. "Pralinkárna"(uprostřed náměstí) - tam mají ke kafi super dobrůtky a pralinky a pak Kafé retro (blíž k poště), dělím je o svou přízeň střídavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Já tam asi budu řádit jak Černá Ruka, pálivý věci miluju. A až pomažeš po D11, vem to do Kolína a navštiv řeznictví Kasardovi. Můj novej templ. Před mostem přes Labe doprava 50 m. ulice U kostelíčka.. Vyníkající držkovka (v takovým kondomu s sebou), paštika s medvědím česnekem, vykoštěné grilované koleno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 JJ, to je přesně on. Nejlepší když dotlačí červený přepravky plný teplýho masa, rovnou zakrojí a každýmu ve frontě dá kus do pazoury na košt. Ach jo, už zas musim do lednice. Hehe, už tři neděle skoro nežeru maso, tak to vidím na VELKÉ SELHÁNÍ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Je tady ještě nějakej aktivní Kutnohorák? Co hospoda Na Pašince na Kaňku, stojí to furt za to? Příští čtvrtek tam pojedu, tak jsem si říkal, že bych se tam z nostalgie stavil na oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Je tady ještě nějakej aktivní Kutnohorák? Co hospoda Na Pašince na Kaňku, stojí to furt za to? Příští čtvrtek tam pojedu, tak jsem si říkal, že bych se tam z nostalgie stavil na oběd. teď jsem to chtěl napsat! Na pašinku jezdím tak jednou za měsíc a to je prostě podle mě (ve svý kategorii) to nejlepší snad v Čechách imho...pravda polívky jsem si tam nikdy nedával, ale klasiku maj výbornou - poctivá kuchyně, knedlíky dělaný atd., sádlo zdarma s chlebem jako predkrm takže Kutná Hora resp. Kaňk a hospoda Na pašince potom Uzenářství Klepiš v Uhlířských Janovicích, psal o něm i cuketka na blogu...už pár let nejim Taliány, ptž mi z nich je vždycky blbě, jak jsou samy sadlo a kdovico, ale od Klepiše samy masicko, stejne tak sunka - z masa! tlacenka jak mramor, pastika z jater, (aspon u nas) tezko sehnatelnej hovezi jazyk atd atd...mňam mňam mimochodem, pan Klepiš tam má u toho takovej klasickej bufáč, kde dělaj takovýty sprostý jídla za strašně málo peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Chlapi (a ženy), ještě mi ze seznamu vypadla klasika... Herešova krčma v Poličce na náměstí.Jejich pečená žebra marinovaná v medu...bože, úplně mi tečou sliny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Znáte někdo jídelnu Melíšek zvanou "Prasečák" na Budějovické? Je na půl cesty mezi metry Pankrác a Budějovická. Je to nejšílenější výkrmna, jakou jsem kdy viděl, ale jídla tam jsou naprosto dokonalá a obsluhují tam pěkná děvčata..... takové české Hooters Opravdu doporučuji návštěvu, zejména jejich vařené hovězí je geniální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 V Praze velmi mohu doporučit restauraci Na Kopci. Souhlas.. Ještě mohu doporučit malou italskou záležitosti, příjemná útulná atmosféra, ideální na posezení s bandou přátel Osteria Da Clara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Pizzerie na Vyžlovce btw -to foto je aby jste se trochu mírnili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 při mých návštěvách metropole bývám spokojen v restauraci Como na Václaváku (hotel Jalta) - http://www.comorestaurant.cz/v Grossetu v Průhonicích se taky jí dobře http://www.grosseto.cz/pruhonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 v Jihlavě,kdybyste náhodou zabloudili (a potom se ozvěte,rád se s kýmkoliv potkám na kus řeči a tak ) zkuste : http://www.buena-vista.cz/ Dle mého názoru tu nic lepšího není . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se