Přejít na obsah


Fotka
* * * * * 2 Hlasů

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1380 odpovědí na toto téma

#21 Milis

Milis

    Born to be wild

  • Member_50
  • 2 159 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno

Publikováno 24.srpen.2010 - 19:25

Důrazně žádám moderátora, aby tohle vlákno zamkl a smazal - působí mi duševní újmu a mám hlad :D

Trp nebo sem nestrkej ten svůj mlsnej čumák. :D Hele, dneska jsem v Kauflandu objevil fíkovo-pomerančovej džem a nechápu, jak jsem bez něj moh do teď žít.
Na mě něco leze, já si asi lehnu.
--------------------------------------

#22 Horhe

Horhe

    Pan Kebule

  • Member_50
  • 6 817 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:ve stanu
  • Fanoušek značky:DEAD END

Publikováno 24.srpen.2010 - 19:43

Vezmu. :) Já si doteď jezdil pro klobásy ke Klátilovi do Pacova, ale je to přecejen trochu z ruky. Je to ten uzenář, jak dva nebo tři roky tomu nazad vyhrál se svojí Matoušovou klobásou mistrovství světa v klobásách.


No vida, teď koukám, že v pondělí jedu do Jihlavy, takže Pacov to jistí. Jo a když už jsme u toho..
...Kostelec u Jihlavy, podniková prodejna maso uzeniny. Tady stojí za to koupit si štangli, dvě, křemešníku nebo uheráku. Cena je poloviční než v obchoďácích po republice a chutná to úplně jinak, než vakuově balený krájený. Dál si občas pochutnám na starejch dobrejch uzenejch žebrech, ale Bejra je má lepší.Samozřejmě je tu čerstvý maso.

#23 Milis

Milis

    Born to be wild

  • Member_50
  • 2 159 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno

Publikováno 24.srpen.2010 - 19:46

No vida, teď koukám, že v pondělí jedu do Jihlavy, takže Pacov to jistí. Jo a když už jsme u toho..
...Kostelec u Jihlavy, podniková prodejna maso uzeniny. Tady stojí za to koupit si štangli, dvě, křemešníku nebo uheráku. Cena je poloviční než v obchoďácích po republice a chutná to úplně jinak, než vakuově balený krájený. Dál si občas pochutnám na starejch dobrejch uzenejch žebrech, ale Bejra je má lepší.Samozřejmě je tu čerstvý maso.

Jo, a tlačenku měl druhou na mistrovství světa tlačenek, vono to bylo spojený. A má relativně slušnou uzenou krkovici. Roman I. si od něj potrpí na sejrovou klobásu, ale podle mě strkat do klobásy sejr je blbost.
Na mě něco leze, já si asi lehnu.
--------------------------------------

#24 Horhe

Horhe

    Pan Kebule

  • Member_50
  • 6 817 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:ve stanu
  • Fanoušek značky:DEAD END

Publikováno 24.srpen.2010 - 19:50

Jo, a tlačenku měl druhou v mistrovství světa tlačenek, vono to bylo spojený. A má relativně slušnou uzenou krkovici. Roman I. si od něj potrpí na sejrovou klobásu, ale podle mě strkat do klobásy sejr je blbost.


S tim sejrem souhlasim. Kámoš z toho sice uchcává, ale já fakt nerad, na gril to dát nemůžeš a z vody je to divný. Jinak jestli máš rád pálivý, tak si v Kněžmostě dej Dědečkovu klobásu, to je rychta, nebo dneska tam měli čerstvej pikantní bok a z toho jsem tehdá taky zaplakal. Já už bohužel pálivý nemůžu.

#25 KFL

KFL

    Dendrolog amatér

  • Member_50
  • 4 358 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž

Publikováno 24.srpen.2010 - 19:50

V Praze velmi mohu doporučit restauraci Na Kopci. Rozumné ceny, naprosto geniální jídlo a celkově zážitek na 1*.
A to platí i během oběda, kdy mají menu (polívka 30 Kč, jídlo 99 Kč, dohromady za 110 - nebo tak nějak) a každý jídlo je naprosto skvostný a kvalitativně o třídu vejš proti čemukoliv, co znám.

A jestli něco můžu opravdu doporučit, tak dezert v podobě jahodového knedlíčku se zmrzlinou je naprosto, ale naprosto kulervoucí.

Tento příspěvek byl upraven od KFL: 24.srpen.2010 - 19:53


#26 Milis

Milis

    Born to be wild

  • Member_50
  • 2 159 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno

Publikováno 24.srpen.2010 - 19:51

S tim sejrem souhlasim. Kámoš z toho sice uchcává, ale já fakt nerad, na gril to dát nemůžeš a z vody je to divný. Jinak jestli máš rád pálivý, tak si v Kněžmostě dej Dědečkovu klobásu, to je rychta, nebo dneska tam měli čerstvej pikantní bok a z toho jsem tehdá taky zaplakal. Já už bohužel pálivý nemůžu.

Já tam asi budu řádit jak Černá Ruka, pálivý věci miluju.
Na mě něco leze, já si asi lehnu.
--------------------------------------

#27 vojt

vojt

    CHRONOmaggi

  • Member_50
  • 813 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Jablonec nad Nisou

Publikováno 24.srpen.2010 - 20:19

Já tam asi budu řádit jak Černá Ruka, pálivý věci miluju.

Na pultě tam mají tác, kde je spousta věcí na ochutnání. Všechny ty roštěnky, paštiky a klobásy na malý kousky - ochutnáš a prostě to musíš koupit, když tě tak ponoukají! Občas se tam z udírny jako sud přikolébá starej Bejra doplnit zboží a: "Chlapi, žerte, já to pak musim dojídat, a podívejte se, jak vypadám!" Démon z udírny :D

Rolex Explorer 114270
Rolex Sea-Dweller 16600
Omodox


#28 Horhe

Horhe

    Pan Kebule

  • Member_50
  • 6 817 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:ve stanu
  • Fanoušek značky:DEAD END

Publikováno 24.srpen.2010 - 20:34

Na pultě tam mají tác, kde je spousta věcí na ochutnání. Všechny ty roštěnky, paštiky a klobásy na malý kousky - ochutnáš a prostě to musíš koupit, když tě tak ponoukají! Občas se tam z udírny jako sud přikolébá starej Bejra doplnit zboží a: "Chlapi, žerte, já to pak musim dojídat, a podívejte se, jak vypadám!" Démon z udírny :D


JJ, to je přesně on. Nejlepší když dotlačí červený přepravky plný teplýho masa, rovnou zakrojí a každýmu ve frontě dá kus do pazoury na košt. Ach jo, už zas musim do lednice.

#29 Guest_Kamil_*

Guest_Kamil_*
  • Guests

Publikováno 24.srpen.2010 - 20:35

Já to zamknu!!!

To se nedá číst. Taky jste to mohli říct dřív, jel jsem dnes odpoledne z JN do Prahy::(

#30 pete

pete

    Megazávislák

  • Member_50
  • 1 686 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Chrudimsko

Publikováno 24.srpen.2010 - 20:36

Několikrát v níže uvedeném motorestu. Klasické hotovky, ale ta chuť! Kruci. A u nás ve Skutči - U Jonášu - zase žraso :)
http://www.zlatastudna.wz.cz/
A jinak na výlet a vaření je to dobrý "Na Polance". Hezký prostředí a dobrý jídlo.
http://www.chata-polanka.cz/
A v Otrokovicích...tam mají skvělou panenku v pepřové omáčce. Mňam.
http://www.selskakrcma.cz/
Kafe dobrý v Litomyšli. Na náměstí jsou dvě kavárny, které stojí za to. "Pralinkárna"(uprostřed náměstí) - tam mají ke kafi super dobrůtky a pralinky a pak Kafé retro (blíž k poště), dělím je o svou přízeň střídavě.
"Je čas pochcat rybu!" - válka Roseových

#31 Roman I.

Roman I.

    nic

  • Member_50
  • 6 019 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Pardubice

Publikováno 24.srpen.2010 - 20:37

Já tam asi budu řádit jak Černá Ruka, pálivý věci miluju.

A až pomažeš po D11, vem to do Kolína a navštiv řeznictví Kasardovi. Můj novej templ. Před mostem přes Labe doprava 50 m. ulice U kostelíčka.. Vyníkající držkovka (v takovým kondomu s sebou), paštika s medvědím česnekem, vykoštěné grilované koleno....

To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou...


#32 Milis

Milis

    Born to be wild

  • Member_50
  • 2 159 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno

Publikováno 24.srpen.2010 - 20:37

JJ, to je přesně on. Nejlepší když dotlačí červený přepravky plný teplýho masa, rovnou zakrojí a každýmu ve frontě dá kus do pazoury na košt. Ach jo, už zas musim do lednice.

Hehe, už tři neděle skoro nežeru maso, tak to vidím na VELKÉ SELHÁNÍ.
Na mě něco leze, já si asi lehnu.
--------------------------------------

#33 Horhe

Horhe

    Pan Kebule

  • Member_50
  • 6 817 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:ve stanu
  • Fanoušek značky:DEAD END

Publikováno 24.srpen.2010 - 20:49

Je tady ještě nějakej aktivní Kutnohorák? Co hospoda Na Pašince na Kaňku, stojí to furt za to? Příští čtvrtek tam pojedu, tak jsem si říkal, že bych se tam z nostalgie stavil na oběd.

#34 vanderB.

vanderB.

    nezávislák

  • Member_50
  • 1 710 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Pardubice a Praha
  • Fanoušek značky:Lange und Söhne, Nomos, Mondaine, Junghans, Stowa, Glycine, Marathon

Publikováno 24.srpen.2010 - 21:50

Je tady ještě nějakej aktivní Kutnohorák? Co hospoda Na Pašince na Kaňku, stojí to furt za to? Příští čtvrtek tam pojedu, tak jsem si říkal, že bych se tam z nostalgie stavil na oběd.


teď jsem to chtěl napsat! Na pašinku jezdím tak jednou za měsíc a to je prostě podle mě (ve svý kategorii) to nejlepší snad v

Čechách imho...pravda polívky jsem si tam nikdy nedával, ale klasiku maj výbornou - poctivá kuchyně, knedlíky dělaný atd.,

sádlo zdarma s chlebem jako predkrm :smile_anim:

takže Kutná Hora resp. Kaňk a hospoda Na pašince

potom Uzenářství Klepiš v Uhlířských Janovicích, psal o něm i cuketka na blogu...už pár let nejim Taliány, ptž mi z nich je

vždycky blbě, jak jsou samy sadlo a kdovico, ale od Klepiše samy masicko, stejne tak sunka - z masa! tlacenka jak

mramor, pastika z jater, (aspon u nas) tezko sehnatelnej hovezi jazyk atd atd...mňam mňam

mimochodem, pan Klepiš tam má u toho takovej klasickej bufáč, kde dělaj takovýty sprostý jídla za strašně málo peněz
"A new watch, or a new car...it is your decision!" A. Lange

#35 pete

pete

    Megazávislák

  • Member_50
  • 1 686 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Chrudimsko

Publikováno 24.srpen.2010 - 22:02

Chlapi (a ženy), ještě mi ze seznamu vypadla klasika... Herešova krčma v Poličce na náměstí.
Jejich pečená žebra marinovaná v medu...bože, úplně mi tečou sliny...
"Je čas pochcat rybu!" - válka Roseových

#36 Skalamander

Skalamander

    Megazávislák

  • Member_50
  • 1 010 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž

Publikováno 25.srpen.2010 - 08:01

Znáte někdo jídelnu Melíšek zvanou "Prasečák" na Budějovické? Je na půl cesty mezi metry Pankrác a Budějovická. Je to nejšílenější výkrmna, jakou jsem kdy viděl, ale jídla tam jsou naprosto dokonalá a obsluhují tam pěkná děvčata..... takové české Hooters :) Opravdu doporučuji návštěvu, zejména jejich vařené hovězí je geniální.

#37 redd

redd

    automatic

  • Member_50
  • 1 321 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž

Publikováno 25.srpen.2010 - 08:27

V Praze velmi mohu doporučit restauraci Na Kopci.


Souhlas..


Ještě mohu doporučit malou italskou záležitosti, příjemná útulná atmosféra, ideální na posezení s bandou přátel
Osteria Da Clara
flag.PNG

#38 Conrad

Conrad

    Megazávislák

  • Member_50
  • 3 713 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Praha

Publikováno 25.srpen.2010 - 09:25

Pizzerie na Vyžlovce

btw -to foto je aby jste se trochu mírnili

Přiložený soubor (y)



#39 kubson

kubson

    MegaXXLzávislák

  • Member_50
  • 5 682 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Praha

Publikováno 25.srpen.2010 - 09:55

při mých návštěvách metropole bývám spokojen v restauraci Como na Václaváku (hotel Jalta) - http://www.comorestaurant.cz/
v Grossetu v Průhonicích se taky jí dobře http://www.grosseto.cz/pruhonice

#40 Gilius

Gilius

    Digi magor

  • Member_50
  • 8 153 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Jihlava

Publikováno 25.srpen.2010 - 10:02

v Jihlavě,kdybyste náhodou zabloudili (a potom se ozvěte,rád se s kýmkoliv potkám na kus řeči a tak :) ) zkuste :

http://www.buena-vista.cz/

Dle mého názoru tu nic lepšího není .
Lepší BANán na fóru než ananas v řiti.