Chumpus Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Táta měl dneska zařizování v K.H. a já dělal údržbu chaty u K.H., takže jsme se Na Pašince stavili na oběd...a dobrý Vepřová pečínka super, všechno poctivý. Z obědových menu je to na špičce. Někdy se tam třeba stavím na normální jídlo. Mám k tý hospodě historickou vazbu, protože za první republiky jí měl snad můj praděda v pronájmu. A táta tam byl asi po 35 letech, takže zavzpomínal na mládí Tak to se určitě znal s mym pradědou, ten bydlel o dva baráky vedle a určitě tam chodil chlastat, vidíš jak je svět malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 (upraveno) Hehe, to je dost možný. Praděda bydlel pod kopečkem, schválně jestli uhádneš kde že by u pivováru? z druhý strany do sedlic tam ještě tenkrát nevedla cesta snad ani, ale to by bydlel v kostnici:) (nebo tabákovce) Upraveno 17. září 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Lehce Dnes jsem se byl podívat na farmářských trzích, skvělý výběr zeleniny a ovoce, sýrů, pečiva a koláčů a několik vynikajících řezníků. Také víno a burčák. Na Karlínském náměstí z obou stran okola kostela do konce měsíce každou sobotu. Parkování bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 V tomto týdnu jsme byli na farmářských trzích na Kubánském náměstí a taktéž super. Poprvé jsem jedl zeleninový karbanátek, který mi chutnal A když už jsme u Prahy 10, tak můžu doporučit 2 restaurace: Carosello - pizeria + mexická - ulice ČernokosteleckáStarý pán - ulice Donatellova, tam chodíme spíš pít (dobrá Plzen , ale dá se tam i dobře najíst...oboje žádná vysoká gastronomie, ale za férové ceny celkem kvalita, vždycky mi tam zatím chutnalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Nechci zakládat nové vlákno a tady si toho snad někdo znalý všimne. Nemáte někdo tip na dobrou restauraci na Praze 4, nejlépe někde v oblasti Lhotka, Novodvorská nebo Modřany? Předem díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 JDenver- doporucuji rest. Ve mlyne v Jalodvorske ulici. Byl jsme zde cca pred rokem na steaku a opravdu jsem si pochutnal. Rezervace nutna. http://www.vemlyne.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Nedávná zkušenost vhodná doporučení (vše Praha): http://www.uzvonecku.cz/ - roh Národní a Jungmanovi (vedle Adrie, ve dvoře). Restaurace inspirovaná francouzským venkovem. Francouzské palačinky (slané, sladké) plus denní nabídka. Jemné krémová polévka z norského lososa za 59 Kč nemá chybu a nelze než doporučit http://www.cafe-lounge.cz/ - nejlepší kavárna roku 2010 podle časopisu BarLife... jen dodám, že oprávněně http://www.divinis.cz/ - Jedna z Pohlreichových restaurací. Předkrm mne příliš neoslovil (chobotnice a feniklový salát), nicméně hlavní chod (telecí, část vedle pupku) byl úchvatný a to maso bylo jako úžasnej dort, dezert čokoládový fondán plněný horkou višní (plus mandarinkový sorbet) však kulinářský zážitek ještě vygradoval. Byli jsme 4 každý měl trochu něco jiného a všem nám moc chutnalo. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Z minulej navstevy Prahy mozem doporucit restauraciu/bar Budha Bar, ale treba si zobrat vlastnu baterku pretoze tu, ktoru vam ponukne casnicka vam stacit nebude Ano, spravne, je tam velica malo svetla na lepsie navodenie atmosfery http://www.buddha-bar-hotel.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 (upraveno) Kdo je ze severu Prahy tak v Ďáblicích (pravých Ďáblicích) je restaurace Červený mlýn.http://www.restaurant-cervenymlyn.cz/ Třeba žebírka 400g, fakt vynikající. Obsluha ochotná,co jsem nesnědl mi nabízeli že mi zabalí s sebou. Ale prý je lepší rezervačka . Upraveno 19. prosince 2010 uživatelem HonzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Děkuji všem za tipy. něco vyberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombik Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) Jestli je tu někdo z okolí Kladna, tak doporučuji restauraci/kavárnu Nostalgie. Pokud se tam v poslední době nezměnil kuchař, což doufám že nikoli, tak je to snad nejlepší restaurace ve které jsem byl. Výborná kuchyně, velice příjemná obsluha, vkusné a příjemně domácké prostředí. Rozumné ceny (se steakem se vejdete do 300kč)....kecám, nevejdete vzhledem k obsluze rádi necháte spropitné Velice rád navštěvuji kdykoli je možnost, provoz si po většinu času hlídá sám majitel, takže dbá na příslušnou úroveň A pro příležitost rychlejšího a levnějšího zahnání hladu mají v čase oběda i dvě hotovky-ale musím poznamenat že to rozhodně není na úkor chuti nebo pěkného servírování a obsluhy. http://www.restaurace.cz/kladno/cafe-restaurent-nostalgie.html Vím že o ní blábolím už asi dost dlouho ale je to tím čím na mě restaurace působí opravdu velmi dobře. Je vidět že pan majitel naučil personál tomu že si zákazníka má vážit. Dnes už to vnímám opravdu jako vzácnost, v lepších restauracích si většinou přijdu jako kdyby mi číšník říkal že on je tu pánem a v nižších cenových mám dost často pocit že ruším z nicnedělání... EDIT: Doplnění odkazu na adresu restaurace Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem tombik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Na Praze 4 doporučuju Pivovar a Restauraci U Bansethů. Má dva vchody- v jednom je plzeňská pivnice, prý velice oblíbená Jaroslavem Haškem, druhý vchod vede do jejich vlastního pivovaru, kde se pivo vaří přímo před hosty. Mají jedno z nejchutnějších piv, které jsem kdy ochutnal. Přes obědy je kuchyně společná (polední menu jsou tam naprosto úžasná!), večer se pak jídelní lístky rozdělí a v každém podniku je jiný výběr. Restaurace je kuřácká, pivovar nekuřácký. Pečou si své vlastní pečivo včetně preclíků k pivu a jsou zde k dostání i jejich další domácí produkty- křen s jablky, kachní stehna v sádle, paštiky, škvarky atd. Kotle na pivo hlídá zpívající papoušek. Hned za rohem mají i pekařství a cukrářství, kde se po obědě občas zastavím na něco sladkého. http://www.ubansethu.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Kdo je ze severu Prahy tak v Ďáblicích (pravých Ďáblicích) je restaurace Červený mlýn.http://www.restaurant-cervenymlyn.cz/ Třeba žebírka 400g, fakt vynikající. Obsluha ochotná,co jsem nesnědl mi nabízeli že mi zabalí s sebou. Ale prý je lepší rezervačka . To je toto, žejo: http://www.bonif.cz/cs/sleva/jen-599-kc-za-prave-staroceske-hody-pro-4-osoby/27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 do p....e chlapi, tusim koncim svoj dnesny pracovny den, dostal som tu z toho hlad jak svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 ajaj, do p.r.d.e.l.e nesmiem povedat? pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 do p....e chlapi, tusim koncim svoj dnesny pracovny den, dostal som tu z toho hlad jak svina tak si zajdi k vám.....na halušky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 ked ja by som radsej tie udeninky....skor masozrava prisera som ako haluskova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se