Přejít na obsah

Rolex Submariner


Doporučené příspěvky

Chtěl bych vám představit můj nejnovější přírůstek a výraznou posilu stáje...

Měl jsem služebku do Německa a při té příležitosti jsem plánoval si přivézt nějaké ty Rolexy. Nastartil jsem chrono24.com a vybíral. Nejdříve jsem měl rozjednáno u soukromníka ve Frankfurtu, ale po pár mailech, když mu nabídl osobní schůzku, přestal odpovídat. Volba proto padla na trochu dražší kousek, zato ale z kamenného obchodu. Prodejce měl v nabídce několik desítek lepčích modelů, což mě trochu ujistilo. Našel jsem si jeho webovky, prohodil si s majitelem pár mailů a v pátek odpoledne domluvil po telefonu rezervaci hodinek na pondělí.

Dnes kolem oběda jsem dorazil do Heilbronnu, zaparkoval v podzemním parkovišti a šel se projít na pěší zónu, kde měl být krámek. Podle mapy jsem věděl v kterých místech, tak jsem koukal po výlohách. Mezi pojišťovnou a prodejnou "vše za 39" byla matně polepená výloha. Na první pohled, jakoby tam probíhala rekonstrukce. Když jsem se ale blížil na pár metrů, v té matné ploše jsem spatřil průzory na stojanky s hodinkama. Geniální.

Po zazvonění na zvonek a vpuštění dovnitř ke mně přišel pan majitel a představili jsme se. Za malý okamžik mi už do křesla podával Submarinery, abych si je mohl prohlédnout a vyzkoušet.

No nelze mluvit o lásce na první pohled. Suby se mi vždy líbily, a moc. Jenže, když jsem si je před lety zkoušel prvně, tak mi na nich strašně vadilo jejich vystouplé dýnko. A tak to bylo pokaždé, když se mi dostaly do rukou. Teď jsem si řekl dost, líbí se Ti, neřeš pichoviny. A bylo vymalováno. Navíc mi přálo štěstí a vyšla mi verze s raritním cal.3000 a tritiovým ciferníkem.

Pan majitel mi ještě před zaplacením nabídl k vyzkoušení AP Royal Oak, že prý by mi mohla sedět velikost a JLC Geographic, ať zkusím aji chrono. Poděkoval jsem a svěřil se mu, že ty AP jsou možná příští level.

Teď ale zpět k 14060tkám... Už je mám na ruce, opět jsem trochu bojoval se zkrácením tahu na mou malou ruku (kéž bych měl o centimetr nebo dva víc :lol2: ), nyní sedí perfektně. Oproti Explorer II působí větší a díky absenci lupy aji trochu přehledněji.

Než padnu do peřin ještě jedna fotka v západu Slunce...

 

 

post-922-039902500 1283797646.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych vám představit můj nejnovější přírůstek a výraznou posilu stáje...

....----Teď ale zpět k 14060tkám... Už je mám na ruce, opět jsem trochu bojoval se zkrácením tahu na mou malou ruku (kéž bych měl o centimetr nebo dva víc :lol2: ),

 

Gratulace! Mladší brácha srdečně zdraví!

(S tou rukou to mám podobný; ach jo!)

post-1893-069351000 1283799922.jpg

post-1893-091362200 1283800036.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulace, jsou parádní :smile_anim:

 

V Heilbronnu jsem si byl pro své U1, pěší zónu jsem proběhl několikrát a pokaždé tu výlohu minul, jinak pan majitel je opravdu ochotnej a trpělivej i s volem jako já co neumí kváknout po cize nic, však on asi pochopil co jsem zač hned jak jsem mu řekl DOBRÝ DEN :smoke:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulujem!

 

len si davaj bacha na servis. pretoze ten "raritny tritiovy cifernik" ti bezopytania vymenia za moderny zo superluminovy. tritiove sa uz nesmu pouzivat, tie co su v obehu su stale predajne, no pri servise ich menia ( uz neviem kde som to cital, takze to nemozem potvrdit zdrojom, no len vravim, radsej sa spytaj predtym ako ich das do autorizovaneho servisu )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...