Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]


Doporučené příspěvky

Dívám se v TV na starou českou detektivku Mravenci nosí smrt a dealerska spojka z Německa platí při odchodu z baru Pupp v Karlových varlatech 5.50.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bo jsem na tyhle věci lama a nemám zkušenosti, oslovil jsem zdejšího váženého kolegu s prosbou o pomoc při obstarání hodinek z e-bay(e). Obchod velmi ochotně zařídil a že se mu podařilo dojednat ještě slevu, je už jen pověstnou třešničkou na dortu. Moc si toho vážím a děkuju! :notworthy:

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, vím, už jsem tu na fóru na podobné záležitosti narazil. Připomínat, že dobrý člověk ještě žije, však v dnešní době není vůbec na škodu. A sdělená radost = dvojnásobná radost, o tom se tu přesvědčujeme taky na každém kroku.  :) Po dokončení obchodu ještě napíšu do gentlemanského vlákna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potěšilo mě, že mi zdejší člen (viz. gentlemani fóra) vyzvedl, zaplatil a poslal  :notworthy: pitomou malou součástku, na což jsem se u firmy, u které jsem utratil tisíce, nedomluvil. A to ani při osobním žebronění, že jim pošlu prachy a ofrankovanou obálku, do které vloží jedno kolečko o průměru 27mm a hodí cestou z práce někde do schránky. Prostě mají jedno poštovné a balné, nastavený na zakázky strojních součástek od sto kilo výš a šmytec. Bohužel jsem to nikde jinde nenašel.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předevčírem jsem dostal novej služebák, včera jsem dostal nadstandardní prémie, dneska mám volno .?. 

uvedomujes si, ze tvoj zivot je totalne zavisly na niekom, kto dnes ti da auto a premie a volno a o par dni ti to auto moze zobrat, znizit ti plat pripadne ta rovno prepusti ? To je strasne a desive takyto zivot, obdivuhodne to zvladas.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli ti rozumím Ivane, to mám začít podnikat? Tam jsou stresy mnohem větší.

zavisi od typu podnikania, ale vo vsebecnosti mas asi pravdu. V kazdom pripade, idealny stav bude, ked o tych premiach a novom sluzobaku budes rozhodovat ty :) bez ohladu na to ci podnikas alebo si niekde zamestnany...

Nic v zlom, v ziadnom pripade ti nechcem kazit radost, len ma troska zarazil ten postoj "oni mi dali premie, oni mi dali auto". Pripomina mi to zivotny postoj spred 89teho. Neber to osobne pls.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...