Přejít na obsah

Altman Plzen (Praha)


Marten_Black

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny uzivatele Chronomagu! Jiz dlouho jsem mel vyhlidnute Tag Heuer Carrery model cv2014.ft6007. Posledni mesic jsem jen projizdel vsechny mozne prispevky tady na foru a obesel par kramu v Praze.Protoze nemam cas objizdet vsechny autorizovane prodejce,aniz bych vedel, ze maji muj vyhlidnuty model skladem, rozhodl jsem se vetsine prodejcu zaslat mail, at mi poslou jejich nabidku. Nebylo zrovna moc obchodu, ktere by se obtezovaly mi odpovedet. Uplne jiny pristup ale mel prodejni manazer Tomas Krajicek z Klenotnictvi Altman Plzen. Na maily reagoval pohotove, do detailu odpovedel na vsechny me dotazy a projevil se jako obchodnik, ktery chce prodat. Rekl jsem, ze vsude nabizeji 10-12% slevu pri platbe v hotovosti,ale ze napr. z Nemecka bych mel hodinky se slevou 30% (samozrejme od neautorizovanych prodejcu). Nevim na kolik ovlivnilo slevu fakt, ze moje hodinky byly na prodejne, ale dostal jsem 20%. Coz mi prijde solidni nabidka oproti ostatnim,ale stejne radsi nechci vedet, jak velka marze jeste zustala pro klenotnictvi :-) taktez nebyl zadny problem s dovezenim hodinek do prazske prodejny. Nerikam, ze pristup ostatnich prodejen by byl spatny, spise chci vyzdvihnout pristup pana Tomase Krajicka. Snad moje zkusenost s nakupem pomuze ostatnim uzivatelum tohoto fora, stejne jako kdyz ja cetl prispevky pred mym nakupem.

Upraveno uživatelem Marten_Black
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

Parádní reklama :eek: Každopádně holčiny na krámu nedokážou odpovědět ani na základní dotazy ohledně hodinek a při nejlepším najdou katalog a začnou listovat. Podle mě trága obchod. Do Montblanc, které tam prodávají, mi ani nebyli schopni sehnat náplň. Na druhou stranu, jestli mají to co chcete a dají slušnou slevu, proč ne. Jinak ale palec dolu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja pred tremi roky oslovil nejmenovaneho prodejce v Praze, Brme a Altmana (tehdy jedte pouze v Plzni) a jejich nabidka na automat bondovky byla nejlepsi a to tehdy jeste jestli dobre chapu Omegu nedelali. Zaplatil jsem zalohu a za par dni jsem do Plzne pro hodinky jel. Mimochodem, komunikoval jsem myslim se stejnym panem, jakoho zminuje prvni post vlakna. Az se behem kratke doby rozhodnu pro nahradu za ne ( asi PO ) tak je dost mozna vezmu od nich zase.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

přidám taky zkušennost - Altman v Praze včera, dotaz na Breitlingy SOH Limited a případnou cenu, velice ochotní, do dvou hodin telefon, že je mají v Plzni, cena nižší než Dušák a v Carollinu, automaticky mi nabídli slevu 10%, můj protinávrh, během hodiny akceptace. Dnes ráno jsem si pro hodinky šel (ještě před otvírací dobou). Paní velmi příjemná, mohu doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Dovolím se přidat k již stávajícím zákazníkům a podělit se taky o zkušenost. Dlouho jsem vybíral hodinky. Nakonec jsem do finále protlačit Tag Heuer Carrera Day Date. Zjistil jsem si autorizovaného prodejce (Altman) v Praze. Po telefonu upřesněn model a domluvena cena. Co následovalo dále, raději nebudu popisovat, ale uzavřel bych to asi takto - výběr možný provést v Praze, ale pro profesionální přístup je lepší volba Plzeň :-) Děkuji za doporučení v tomto fóru, protože vybírám nový kousek a koupě hodinek od neautorizovaného prodejce je dle mého velký risk a v případě dalšího evetuelního prodeje klesá více cena. Čest vaší práci a dobrému výběru hodinek :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přiznám se, že jsem plně nepochopil tuto větu "Co následovalo dále, raději nebudu popisovat, ale uzavřel bych to asi takto - výběr možný provést v Praze, ale pro profesionální přístup je lepší volba Plzeň :-)"

 

Můžeš se trochu rozepsat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Před nedávnem jsem u Altmana v Praze pořizoval dámská Rada a musím ocenit vstřícný přístup, zejména ohledně ceny. Stejnou cenu jako u Altmana mi nabídli pouze ve Zlínském Gold Eligiusu.

 

Odborné znalosti personálu hodnotit nemohu, šel jsem najisto a žádné rady jsem nepotřeboval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...