Přejít na obsah

"První láska"


wolfesh

Doporučené příspěvky

Jaká byla vaše první hodinková láska? Teď nemyslím první hodinky, ale první které vás "dostaly". Vlastníte je ješte? Vzpomínáte na ně občas?

 

Já to toho spadl teprve nedávno. Něco přes rok zpátky jsem začal pokukovat po lepších hodinkách (quartz, potom mechanika). No a skončily u mne vintage Zodiac Kingline. Vzpomínám, jak jsem je rozbaloval a jakou jsem z nich měl radost. Ovšem nedlouho později šly kvůli závadě, ale i kvůli věku, poštou na generálku, ze které se nikdy nevrátily (ano, hloupě putovaly nezajištěnou poštou, jsem poučen). Sice mám jiné hodinky, přesto si občas vzpomenu na jejich zběsilý tikot 36000 bph. Prostě jsme si "sedli". Ale znovu je hledat a kupovat nebudu, nejsem přece magor, ne?:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaeger-LeCoultre Reverso Grande Date.

Už je nemám, prostě to nebyly hodinky pro můj věk. Možná jako třetí, ale na sváteční oblekovky příliš drahý. I když jsem měl ještě troje další hodinky v podobné ceně, tak Reversa byly nejlepší. Byla v nich jako jediných ta esence nejvyšší hodinařiny. Jediný hodinky u kterých se mi tajil dech a cítil jsem tu posvátnou auru a vnímal jsem nejen preciznost ale i to umění (v tomto případě art deco).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rodinne kapsace Lanco. ako dieta som bol nesmierne rad ked som ich dostal do ruk a mohol som pocuvat ten krasny tikot :) uz vtedy bol do mna zasiaty virus Chronobundusu...

Raz som dostal do ruk dedkove stare primky, mal som asi 3 alebo 4 roky a zdemoloval som ich kladivom. Asi som mal byt hodinar :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

V roce 1995 jsem jeste jako teenager videl v kine Zlate oko a modre Omegy SMP. Uz tehdy jsem mel rad hodinky, ale nevedel jsem o nich temer nic. Kouzlo mechaniky mi bylo nezname. Tyhle Omegy mi pripadaly neskutecne krasne a soucasne nedosazitelne. V te dobe by me nenapadlo, ze je nekdy budu mit. Zivot sel dal a ja resil jine starosti. Az po roce 2005 se mi Bondovky opet vratily do povedomi a to prave tady na Chronomagu. Po peti letech hledani tech pravych, hadejte, co mam dnes na ruce? :) Ano, jsou to Omegy Bondovky v automatu. Pikantni je, ze jsou uz druhe v poradi. Ty prvni jsem prodal prad par mesici, kdy jsem jel na silene vlne nakupu a prodeju. Jj, prava laska nerezavi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám lásky dvě. Dievas vintage a Hamilton jazzmaster chrono... oboje láska na první pohled. Několik "holek" jsem cestou k nim vystřídal a stále se kolem nich jiné motají, ale tyto jsou doma oboje a snad zůstanou...

Odkaz na kibiho galerie..

http://photowatches.eu/thumbnails.php?album=242

http://photowatches.eu/thumbnails.php?album=205

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mě to byly dědovy Omega Genéve, které už mám tu čest vlastnit.

A Kibi mi udělal jejich krásné fotky http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=341 .

Ještě se musím dokopat a nechat je zrenovovat, už to odkládám rok.

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První byly kovové digi s alarmem za nehorázných 100 západních marek. (pod stromečkem v cca 7mi letech?)

 

No a pak už to byl sešup, možná další silná zamilovanost byla do Bondovek a Bournovek, teď jsem momentálně v několika stálých vztazích a žádné totální vzplanutí není.

Platonicky Lange 1 a milenka do budoucna-Overseas :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TAG Heuer Monaco - Jako menší sem chodil okukovat hodinky a nevím proč, tyhle mě vždycky naprosto fascinovali. Tvarem, aurou... Prostě sem se do nich zamiloval a dodnes mě to nepustilo. Nicméně moje první hodinky byly Casio, pamatuji si tu plechovou sponu, kterou sem kompletně zničil při pádu na zem. Naštěstí není tak těžké ten plech ohnout zpátky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...