Přejít na obsah

Jak se zabavit s digitálkami...


Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Takže...jsou tu jako témata i větší blbosti, tak si myslím, že tohle si svoje téma taky zaslouží:-)..Znáte někdo způsob, jak se zabavit s kterýmikoli digitálkami třeba na pustém ostrově? Já když byl před 15-ti lety na základce, hráli jsme s kámošem občas takovou hru..každý měl třeba 10 pokusů, jak zastavit stopky z nuly na co nejnižším možném čísle, tzn. co nejmíň setin..byla to zábava a tuhle jsem to říkal přítelkyni, napřed na mě koukala divně, ale pak nás to zabavilo na 20 minut a zavzpomínal jsem na starý časy...A mám hned ještě jeden nápad..zkuste zastavit stopky třeba přesně v jedné sekundě, tzn. 1 sekunda a nula setin..schválně, komu se to nejdřív povede nebo kdo se k tomu číslu nejvíc přiblížíPosted Image..Máte ještě někdo nějaký nápady nebo znáte něco, jak pomocí digitálek zadarmo zahnat nudu? Budu se těšit:-).

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když byl před 15-ti lety na základce, hráli jsme s kámošem občas takovou hru..každý měl třeba 10 pokusů, jak zastavit stopky z nuly na co nejnižším možném čísle, tzn. co nejmíň setin.

Presne toto jsme delali taky, uz vim s cim si budu hrat v nedeli ve vlaku :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsme se na základce takhle bavili. Snad všichni měli kesselky a myslím, že nejlepší (nejkratší) čas byl 7 setin:smile_anim:

 

Další naší oblíbenou hračkou byla kalkulačka s automatickou konstantou (tedy v podstatě jakákoliv). Zadali jsme tam 1+ a pak mačkali jen co nejrychleji klávesu rovná se. Po každém stisku se k původní jedničce přičetla další jednička. Vítězem byl ten, kdo měl na displeji po minutě mačkání nejvyšší číslo. Standartně na tom byli nejlépe ti, kdo používali SHARPky. V té době měly velice příjemná gumová tlačítka s úžasně přesným stiskem. U žádné z dnešních kalkulaček jsem nic tak dokonalého neviděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdá se, že CASIa se pro to moc hodit nebudou. Mají moc přesný stisk. Ideální byly takové ty hodinky, u kterých když se zmáčklo tlačítko, tak displej problikl několikrát. To se pak daly chytit časy! Jak jsem už říkal, chtělo by to kesselky. Ale ty nemám.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...