Přejít na obsah

Letecké náramkové hodinky Vzdušných sil AČR


Petr_P

Doporučené příspěvky

Předmět: Letecké náramkové hodinky Vzdušných sil AČR

 

Komu: všichni

 

Během tohoto roku jsem několikrát slíbil článek o současných leteckých hodinkách našeho letectva. Článek zahrnuje období od přelomu 70. a 80. let až do roku 2010.

 

Nakonec to dalo mnohem více práce, než jsem původně čekal. Doufám, že to čekání snad bude stát za to. :D

 

Pokud tedy máte zájem přečíst si ?pár řádků? o hodinkách PRIM Letecké Automatic (originál i nově repasované se strojkem Miyota), PRIM Hind, PRIM Hippo Q45, ASKANIA Tempelhof TEM 645-1 a ASKANIA Taifun TAI 682 a také ?něco málo? o našem letectvu, tak prosím klikněte na následující odkaz:

 

Blogový článek ?Letecké náramkové hodinky Vzdušných sil AČR?

 

Varování: Tento článek je záměrně velmi, velmi dlouhý a nabitý informacemi. Čtení proto dávkujte v malém množství. Pokus přečíst si ho naráz a snažit se vstřebat všechny obsažené informace může způsobit mentální poškození čtenáře. :wacko:

Posted Image

Všech 160+ stran zdrojového textu a fotografií je na blogu rozděleno do následujících 23 částí:

 

Přestože mi s tímto článkem pomáhalo (ať už vědomě nebo náhodou) obrovské množství lidí, nedovolím si tvrdit, že předkládaný text je bez nepřesností, chyb či dokonce velkých omylů.

 

Proto bych rád požádat všechny čtenáře, kteří chtějí k tématu čímkoliv přispět nebo chtějí cokoliv opravit, ať neváhají a kontaktují mě, nebo ať přidají příspěvek do tohoto diskusního vlákna v sekci Vojenské hodinky. :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komu: polifka

to: PetrP - Petře, dej si před nick titul Dr. - pořád v těch kapitolách nacházím něco nového co jsem dříve neobjevil Díky

 

Kupodivu, já tam také pořád nacházím něco nového. :o A ty víš, jak to myslím. ;)

Ještě jednou díky za spolupráci. :notworthy:

 

Dr. Petr_P :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komu: stanik73

Já si myslím, že je to na úrovní výtečné diplomové nebo doktorandské práce a knižní vydání by určitě ostudu neudělalo :smile_anim:

 

Děkuji za pochvalu.

 

Co se týče "knižního vydání"? Tak leda, že bych to zatáhnul z vlastního a pak rozdával spřízeněným duším. Znám pár lidí, co takhle svoje vážně míněné literní a umělecké pokusy šíří po světě. Ale právě proto jsou tu elektronická média, je to zadarmo a dosah je mnohem širší.

 

A taky žijeme v reálném světě. Já to dost stavím na fotografiích a autorská práva jsou slabinou každé "obrazové publikace". Já mám například zpravidla souhlas autorů (mluvím o profesionálních fotografech) pouze s elektronickou publikací pouze zde a nic víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velké díky za tuhle výbornou práci.Nemám slov jak ohodnotit námahu,kterou jste si s tímto tématem dal.Rád se připojuji k ,,předřečníkům" v jejich hodnocení Vaší práce.Skutečně může aspirovat na ohodnocení ,,disertační".V každém případě čekání za to stálo.Ještě jednou vřelé díky Petru P za jeho námahu.S pozdravem Vendy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...