Přejít na obsah

Jaké máte zkušenosti s hodinkami firmy Stowa?


Snape

Doporučené příspěvky

Taky se nesměle přidám do diskuse. Po nasbírání a změně nekolika typů hodinek jsem momentálně úplně fascinován Stowou Anteou KS. Dříve jsem vyhledával hodinky s větším rozměrem , ale nakonec mám jako nejmilejší poljot delux .(Asi je museli od stowy tenkrát obšlehnout )A jelikož jsou už trochu v letech vidím jako jedinou rozumě cenovou náhradu Stowa KS . Ten dizajn je prostě nepřekonatelnej . Rozměry úplně super a provedení je fantastické tak krásně vyleštěnej strojek . A hlavně nesou to automaty takže si člověk , krásně ráno vychutná natahování. Jediný co mě drží od toho je okamžitě objednat ,je dodací lhůta a fakt , že mé ostatní hodinky budou odsouzeny k ležení v šuplíku. A tak zatím tiše závidím vám štastným co je máte. Můžete mi sdělit vaše zkušenosti s denní odchylkou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím fajšmekrov watches,v tomto germanskom príspevku o STOWA ch nie je asi veľmi vhodné rozoberať tissot no nedá sa mi opýtať......po cca 7-8 r. nosenia casia za pár drobných som dospel k názoru že na mojej ľavej ruke budu tikať automaty ....stalo sa tak pred mesiacom a sú to tissoty le locle t41.1.483.53 ....a keďže sa tu rozoberá strojček eta 2824-2 v stowach chcel by som sa opýtať či mi niekto nevie povedať aký strojček je mojich tissotach le loclach ,ide mi o to aký je to model -standard spracovanie alebo niečo lepšie ...spomínaný cert. COSC a pod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....zabudol som dodať že pracujem pre nemecku firma cca 12 r. a trošku poznám zmýšľanie germanov a pretože pred výberom som sa rozhodoval pre viacero značiek tak medzi nimi boli aj stowy a nomos,no nakoniec som neodolal tissotam,no teraz zisťujem že ďalšie pokračovanie bude made in germany z vnútornosťami swiss made, asi preto lebo bol spomenutý pojem nadčasový dizajn....keďže je to pravda...a také stowy,nomosky a le locly ,ktoré nosím nikdy nestratia svoj šarm-a to hlavne svojou jednoduchosťou kvôli nadčasovému dizajnu....tento názor nikomu nevnucujem,dospel som k nemu po niekoľkých rokoch že stará klasika ostane na veky vekov klasikou a je to základne merítko kvality....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To se ani nedivím žes je nesundal jestli si na ně musel 9 měsíců což je nynější doba pro objednávku Antea Creme . Tak to si je pak člověk náležitě vychutnává . Nějaké použité jsem našel na Ebay v Německu a Americe . Ty ale nejsou na prodej za hranice takže nic . Na druhou stranu jejich omezená dostupnost , stupnuje pocit jejich vyjímečnosti a potřebnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-) Ten boj k tomu patri. SUBy se ke me dostaly v kufru neznameho cloveka nekde z Miami po prevodu penez na nezname konto a vsechno nakonec klaplo. Je to aspon fajny adrenalinovy sport. Na Stowy jsem cekal mene. Nevim uz kolik. Asi kolem tri mesicu. Mozna to tu nekde v historii je. A to jsem bral dvoje najednou. MO/arab/matt a KS/milanaise.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Uz asi mesic tady krouzim kolem, tak napisu i svuj prvni prispevek:)

Stowa Antea 390 je muj favorit. Stve me, ze ma datumovku, predpokladam, ze u kratsich mesicu se to musi rucne pretacet a to mi prijde takove hloupe... Uvazoval jsem jeste automaty Nomos, ktere maji vlastni strojek, ale cena kolem 40tis je moc..to bych se je bal nosit a nekupuju si hodinky do vitrinky..tak vlastne nevim, bud ty Nomosky koupim nekde levneji z druhe ruky, na ebay..nebo neco od Stowa bez datumovky. Ocenuji, ze zdobi strojek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Hanwald: Byt tebou vzal bych si rozhodne ty Nomosky, treba klidne s rucnim natahem. Jsou to paradni hodinky. Ja svoje Nomosky nosim denne uz pul roku a zadne jine hodinky uz ani nenosim... Navic Nomos je trlsku jinde nez Stowa, hlavne tedy filosoficky. Rozhodne bych se nebal, ze by Jakykoliv model Nomos nezvladl denni noseni! Mrkni na model Club, je cenove dostupny a take zajimavy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...