Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

Taky mi příjde vtipné spojení "jít pařit do Pardubic" :)

Všechno je relativní. Dááávno tomu jsem bydlel v Chrudimi a taky jsem tam dělal autoškolu (opravdu dávno, sedmdesátá léta minulého století, z Chrudimě do Pardubic se ještě jezdilo s párou). No a oblíbená hláška našeho instruktora byla: "Panstvo, je 14:30, jedeme do Pardubic!" V indexu se to pak objevilo jako "nácvik jízdy v hustém městském provozu". :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mi připomnělo jak jsme na vojně, v Hradci dělali "Sedmnáct zastavení jara", neboli obešli větší množství hospod. Sedmnáct jich asi nebylo, vlastně jsme toho ani moc nevypili, pivečko, klobáska nebo tlačenka nebo utopenec, druhý pivo, štamprlička a zas o hospodu dál. V noci liják, my volali na barák že určitě přijdem pozdě protože navlhly dráty a nejedou trolejbusy. Taková dobrá nálada byla, kráčeli jsme mokrým městem, zpívali různé pochodové a neslušné písně a když jsme konečně dobrkali na letiště, vzali jsme to zkratkou přes hřiště. Na něm stálo asi patnáct centimetrů vody smíchané s pískem. Když mi pak uschly boty, zkroutily se tak že bych v nich mohl lyžovat bez lyží. A dělaly moc príma puchejře než se zas rozchodily. Páni to je let, asi bych to tam už ani nepoznal.

Jj, to jsou krásný soutěže. U nás je tohle povyražení. To mi bylo v neděli vždycky na umření.

 

 

 

post-1551-0-23342400-1528577191_thumb.jpeg

 

post-1551-0-30577500-1528577204_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám, že si ho nepletu s někým jiným. Ale tenkrát se něco velice podobného vyskytovalo na pardubickém nádraží či v jeho blízkém okolí a mezi námi výrostky to bylo známé pod nickem Maska.

Jasně že je to on, klasicky v béžovém baloňáku

 

Václav Kulhánek, celým jménem Josef Václav Antonín Kulhánek, přezdívaný Krychlič, je legendární postava Pardubic, která je od 60. let 20. století typická výrazným líčením a nošením paruky nebo avantgardní úpravou vlastních vlasů, jež svým tvarem a tuhostí silně připomínají krychli. Nejprve dva roky učil na základní škole a později pracoval ve společnosti CHEMING v účtárně a na personálním oddělení. Neskrývá svou homosexuální orientaci[1] a podle vlastních slov je doktorem přírodních věd. Žije ze starobního důchodu a bydlí v Nemošicích, kde chová větší množství slepic. Krychlič se zjevuje v prakticky nezměněné podobě již od poloviny 60. let, v roce 2010 mu údajně bylo 70 let.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, tak je to on. Já jsem ho zažil i jako vedoucího v rámci tehdejšího domu pionýrů a mládeže. A už jsem ho hrozně dlouho neviděl, fakt je, že se teď do Pardubek skoro nedostanu

Já ho viděl myslím loni. Zase na nádru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pepa SFI: Já nastupoval do Mechova na letiště v říjnu 1996 jako záklaďák. Loni jsem se tam byl mrknout při návštěvě Hradce a jen jsem koukal, v jakém stavu to je. Ale Ypsilonka, kde jsme byli jako bažanti ubytováni, je furt stejně vybydlená,jen v přízemí je jakási regionální televize. A z kuchyně je jakýsi chemický závod :-) :-) :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně řečeno o nenávisti k cyklostezkám a nazývání cyklistů debily se mi špatně čte ať se to odehrává kdekoli...

To je ale asi jen špatně pochopeno, já sám na koke závodil/ dělal triatlon. Cyklostezky mi nevadí, když se jim dá vyhnout. Upřímně když jedu na karbonove silničce tak je to fakt peklo. Nehledě na fakt, že musím jet 1/2 rychlostí, protože nechci zabít žádné dítě....

V Pardubicích jsem vždy strašně trpěl, když jsem tam jel na kole za kamarády...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...