Přejít na obsah

SINN U2


Peta-Biker

Doporučené příspěvky

Za mě jednoznačně U1 a právě pro ty nádražácké ručky :D Jednou jsem měl možnost mít pohromadě v ruce U1 a UX po kterých jsem původně pokukoval, ale nakonec to u mě vyhrály právě U1. Dvě fotky U1 a UX ZDE, foceno jen mobilem, ale pozor fotky jsou velké.

 

Jinak samozřejmě gratuluji k U2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Zdravim ctihodne majitele a fandy hodinek Sinn. Chtel bych se Vas optat na model Sinn U2, na zkusenosti s timto dle meho IMHO paradnim kouskem. Hlavne by me zajimalo, jestli je mozne si dati navic na pouzdro tegiment, co to stoji i zda je to dobra investice. Dale jak je na tom vnejsi a vnitrni antireflexni vrstva na slicku a zda je ta vnejsi vrstva nachylna na poskrabani. Je mozne si nezadat do objednavky tuto vnejsi antireflexni vrstu,samo.,kdyz by byla nachylna na skrabance? Vim, ze jsem otrava)). Jak caste jsou servisni kontroly a zda ma nekdo z Vas prehled o cenach dilu a oprav a jeji rychlosti. Jako posledni jaka je vaha tohoto modelu s ocelovym tahem, docetl jsem se vsude jen vahu samotneho pouzdra, bez tahu. Diky za Vase ohlasy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pisni kubsonovi, myslim, ze na vse bude schopen odpovedet.

Mam sice "ux" s tegimentovanym tahem a na spone jsou jsou olesteniny. Tegiment nelze opravit. Osobne bych na pouzdro tegiment nedaval.

Diky za radu, urcite se na nej obratim. Jsem na strankach chronoshopu vycetl, ze ty servisni prohlidky jsou cca v rozmezi 4-6 let, to ale plati vseobecne, ze? Osobne si myslim, mozna se mylim, ze u U2 to bude muset do tovarny v nemecku. Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...