Přejít na obsah

PRIM v inzerci.


Doporučené příspěvky

 

Armovák je ubroušený, aby šel zasadit do pouzdra od Humbert...?

Armovak je volný,protože sklicko neni armovaci,ale obyc prachotesne,které je o něco větší.armovak sklicko neroztahuje,neplní svoji funkci.hodinky nejsou tedy přes sklicko vodotesne.pouzdro tady roli nehraje,to je stejné PS2.1 nebo humberta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene- takhle to nebylo míněno - nijak jsem se Tě nechtěl dotknout! Já se naopak domnívám, že pouzdro PS2 se od Humbert liší, protože armovací kroužek potištěný indexy do něj musí pasovat jen jedním způsobem, a musí být fixován , aby s ním nešlo pootočit. U Humbert je úplně jedno, jak tam kroužek vložíš, když je jen jednobarevný, takže fixace tam není potřeba. Na sklo jsem se nesoustředil, protože důvod je ten který jsem popsal - stalo by se to s armovaným i nearmovaným sklem, ne ? 

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výřez- co si pamatuju- je v pouzdře, v armováku je výstupek. Proto, když chceš ochmoustaný PS2.1 oživit a nabastlit je do pouzdra z Humbert, kterých bývalo nosových habakuk, musíš upravit armovák. Jenže vsadit ho s jakýmkoli sklem do pouzdra přesně, když tam není zábrana proti pootočení, je fakt peklo pekloucí... ale možná si to blbě pamatuju...už je to dlouho, co jsem se v PRIMkách vrtal...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...