Přejít na obsah

PRIM v inzerci.


Doporučené příspěvky

Mezi námi. Vážení. Primky jako moje první a i druhé hodinky jsou dodnes u mne chráněný druh. Strojek se mi líbil, i když jsem tomu houby rozuměl... A ty druhé se mi povedlo poštelovat tak, že celé dny se držely časového znamení. Vzácně stabilní kousek. Miloval jsem tvar pouzdra. A nenáviděl jsem materiál pouzdra. Tvrzená plastelína. Socialistický šmejd, opravdu. Znevážení celé práce hodinářů i designérů. Fejk už když to sjelo z pásu a jakékoliv nerezové pouzdro to zvedá o pár pater výš.

 

Samozřejmě píšu o starých mosazných pouzdrech. Vydávat repliku za originál je bezpochyby svinstvo neomluvitelné a házet vinu na neznalost kupujícího je taky chucpe...

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, nerozdává. Tady se debatuje o starých hodinkách PRIM, a jestli chceš řešit plastelinu, odeber se do vláken značek,  kterých jsi fanouškem, jak tady máš napsáno.,tam tě jistě rádi uvítají ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vim ;) ....jen me zacina srat. :D

Ty mě ne, ale co chceš napsat borcovi, kterej má starý Primky za tvrzenou plastelinu a socialistickej šmejd? Tak byl jsem první, kdo mu odpověděl a poslal jsem ho psát do vláken hodinek, který má v profilu - všechny Japonský. Tak co se zas do mě montuješ. Kdybys ráno dřív vstával, mohls být s odpovědí první  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Daftra: Rád bych tě požádal, ať zde neplevelíš všechna vlákna svými "bláboly"!!!!! Pokud máš něco na přispění, tak přispěj a obohať nás. Pokud nic nemáš, raději mlč!!! Tvé nevhodné chování se zde probírá již týdny, ale tvá sebereflexe nějak nefunguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D

Vsak ty vis,ze kratky zobak.

Tak to se mě výrazně ulevilo  :)

 A vidíš to, ať si s někým rozumím nebo nerozumím, všecko je špatně a plevelím to tady  :crying_anim:

Upraveno uživatelem Daftra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alex, je to od tebe velmi milé a vážím si toho, jak tady o mě pečuješ, ale asi by bylo vhodnější, před tím než mi budeš neco navrhovat, aby sis sám udělal neco s tím černobílým flekem, co ty na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé, brzděte prosím, VŠICHNI! Začněte po Vánocích dělat něco smysluplného. Běžte třeba shánět devadesát sedmičky, nebo studujte výroční zprávu Eltonu. Zkrátka dělejte něco smysluplného. A kdo bude zlobit, dostane ode mne poukaz na celodenní školení u Berkuse !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...