Přejít na obsah

Molnar Fabry


Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

Návštěvník admira

Molnar Fabry predstavuje dvojicu nadšených zlatníkov, ktorým túžba po hodinkách priniesla mnoho nápadov na zrealizovanie. Úprave hodiniek sa venujú od roku 2006, momentálne ako jediní na Slovensku. V ich hodinkách sa spája výzva, ťažká práca a vlastné návrhy dizajnu. Strojček hodín zdobia výlučne ručným skeletonovaním, gravírovaním, pridávaním segmentov a výrobou ručičiek tak, aby výsledný dojem zvýraznil krásu samotného mechanizmu. Každý kus je originál. Každý kus je vytvorený piece unique. (zdroj:http://www.molnarfabry.com/)

 

Posted Image Posted Image Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej čítal som o nich v nejakom hodinkovom časopise a páči sa mi ich práca veď aj ta cena za ich prácu tomu zodpovedá, začína asi od 3000 ?, keď si dobre pamätám a za to Ti asi napíšu akurát meno na hodinky :smile_anim: Ale je dobre, že aj tu sú takí machri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fandím!

Nicméně - První foto- hodně technicistní skelet, chtělo by to masivnější pouzdro.

Druhé foto - to pouzdro já prostě jednou mušim mít, polštářek je mi souzen. Ale ty kudrlinky na cifru to posílají do kopřiv.

Třetí - ne-e.

Co se mi líbí - nadšení kluků zpoza hranice.Proč by to kluci šikovní nemohli umět, když už dokázali vyrobit vlastí pistoli "Made in Slovensko" ?:2guns:

:cheers: :cheers:

..a docela dobrou..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posobia na mna trochu neucelene, vela prvkov akoby pospajanych dokopy, kde cas hra druhe husle. Ale inak im fandim, a drzim palce aby sa posuvali dalej. A vobec je mi smutno, ze su len jedini, tot aspon co to z dobrej tradicie zlatnictva na SVK. myslim, ze budu na vystave k 600vyrociu orloja, tak sa nan nich tesim, vidiet to na vlastne oci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
  • po měsících...
  • Po letech...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...