Přejít na obsah

JLC NAVY SEALS vs. BP Fifty fathoms


neon

Doporučené příspěvky

Keď sa tu už porovnáva PP Nautilus a AP Royal Oak, napadlo ma, že by sme mohli rozprúdiť diskusiu aj inu temu:) Tieto dve hodinky sú si dosť podobne, podobná cena, obidve ideálne na kazdodenne nosenie. Hanbu nespravia ani v obleku ani na horach, ani pod vodou:)

Ktoré sú vám bližšie?

post-4876-074371500 1298400106.jpg

post-4876-070049800 1298400118.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já abych řekl pravdu nevím. Jsou to dost odlišné hodinky, JLC maj robustní pouzdro, ostré tvary, masivní korunku, skoro by až říkaly "vem nás někam do hor, do bažin a nebo do džungle".

A Blancpainy jsou jemné, lesklé, elegantní, prostě jakoby říkaly "ser na potápění, jdeme na ples".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Jednoznačně Blancpainy.

 

No, pokud je oblek pro tebe něco jako montérky - tedy chodíš-li v něm každý den do práce, tak se možná dají tolerovat i takovéhle hodinky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ták uniforma je přeci taky oblek ne ?

 

 

:D :D skafandr taky :D

 

Máte recht, pod vodou nespravěj vostudu ani jedny, seals bych si na tanyny nevzal, leda by bylo pod tou vodou, a/nebo bych byl seal.

 

Jsou to fakt hodinky srovnatelně pouze funkcí, nikoli formálně, obojí jsou božží, ale já bych bral FF s antiatomákem, přijatelný to kompromis mezi drsností, legrací, frajeřinkou a sebestředností, prostě nejvyšší MI.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych chtěl opravdu kus železa pod vodu, vzal bych si beze sporu JLC, ale protože většina vody do které lezu je chlorovaná a pohybuji se spíše mezi lidma, než mezi rybama, šel bych do BP, neměl bych problém je mít na denní nošení...

 

Na to, že si občas jen zašnorchuji u pobřeží revolučního Egypta, či se občas smočím někde v moři piráta Sparrow, jsem až moc orientován na hodinky pod vodu (diver`s Seika, PAM 312, pokukuju po SDDS), takže vlastně nemam co kecat, ale šel bych spíš do BP :)

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...