Přejít na obsah

Jak se vyrabi Patek Philippe


ndk

Doporučené příspěvky

Zrovna jsem měl málo času a ještě tohle ! Musel jsem se dívat až do konce, nejde od toho odejít ! Navíc když Patek Philippe je po PS ll mojí druhou nejoblíbenější značkou :D Sice tady nemám nárok na nějaké hodnocení, ale musím uznat, že na první příspěvek - dost dobrý - zřejmě nějaký slušný oddíl.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za krásné video. Jen mě trochu zaráží, že takové krásné hodinky nakonec balí do igelitu a papírových krabiček. :crying_anim02:

 

Tomu baleniu teda nerozumiem ani ja... nekupovali ste si niekto nove Pateky aby ste mohli potvrdit to balenie? Nieje moze ze to takto len posielaju do nejakej dalsej fabriky kde to zabalia do krabicky z kosti tyranosaura potiahnutej kozou z latimerie?

Fakt sa mi to nezda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Video super .. chlapík s 43-letou praxí mě zabil. Balení na konci je fakt peklo, nevěřím, že když kupuješ Pateky za X set tisíc, dostaneš do ruky tohleto.

A vlastně mě překvapila i ta standardní výroba - nevím proč, ale u PP jsem čekal nějakou malodílnu se dvěma hodinářema (obrazně).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, tohle má být seriózní fórum a ne směska domněnek. Jako sorry, ale vy fakt věříte tomu, že PP expeduje hodinky v pytlíku od svačiny?

 

Balení je, samozřejmě, patřičně luxusní. Ta papírová krabička (z fabriky originálně zapečetěná), je bezpečnostní bonus navíc. Na té třetí fotce je to snad patrné dostatečně.

post-1118-027599900 1307089892.jpg

post-1118-082409500 1307089898.jpg

post-1118-062823100 1307089905.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super video, tam musím někdy na exkurzi :) Jinak co se týče krabice, tak třeba k IWC BP je krabice jak kráva, ve které jsou vprostřed osamocené hodinky a někde na dně dvě knížečky a kartička. To je zcela zbytečné. Optimání krabičku má Rolex, malá, lehká a je v ní vše, co k nim člověk potřebuje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...