Přejít na obsah

Glycine na chronoshopu


tm80

Doporučené příspěvky

:offtopic: Tak jsem se byl včera mrknout. Hledá se to docela špatně, je to v takovým domečku ve druhým patře. Nečekejte žádný prosklený výlohy. Prostory příjemný, byť ve fázi budování. Pán příjemnej, znalej věci, ochotnej, nechal mě na všechno šáhnout, donekonečna hledal ceny... Počet vystavených kusů a variace nabídek dostačující, možnost vidět a potěžkat a napřímo srovnávat jednotlivý modely k nezaplacení! Nikdy jsem si třeba nemyslel, že bych chtěl potápky, dokud jsem je nedržel v ruce. Úžasně těžký, supr zpracování a takovej nějakej celkovej dojem a odpouštím jim i tu korunku na čtyřce. Nakonec jsem se objednal na návštěvu až budou mít k vidění dva další modely co mě zajímají.

 

Celkově teda hodnotím 1+! Jen tak dál ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

Tak ten DOMEČEK je poměrně pěkná vila ve Střešovicích, kde jsem byl cca 3x a to od počátečních porodních bolestí (rekonstrukce apod.) a naposledy někdy minulý týden - jsem přesvědčený, že to bude reprezentativní shop i bez výloh (jsou tam poměrně velká okna :-) ) a cestu si tam s mapou i navigací leckdo najde už i pro to, že chronoshop neprodává žádný mainstream, který najdete na každé hlavní třídě.

 

jo a pražský zástupce chronoshopu je člen fóra a je mu tak 65 :goof:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděl jsem Archimede ca 15 ks(i chrona), překvapivě jedny hezký Autran&Viala, parádní Damaska 3 ks(a ta korunka vůbec není tak masakrální), mnoho Glycine (cca 20 ks), nějaký Steiharty (hlavně pilotky, i chrono), Meistersinger jednoručky a myslím i tříručky, Traser asi 20 ks a dál nevím, asi už nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Tak to si Red Dwarf vyslouzil 25% slevu. :D 65 - 40

 

Ale zase +30% za ten "domeček". I teď, když je trh nemovitostí na dně, by za něj bylo pěkných pár hodinek.:) Jedna z nejlukrativnějších pražských oblastí. Dokonce bych řekl, že osa Střešovice - Ořechovka - Hanspaulka je vůbec nejlepší a nejdražší, co se týče bydlení v rodinných domech a vilách.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chcete mi říct, že je tomu pánovi 65? Nevypadá na to...

...

 

No to zas ne, ale ruský tanky ještě pamatuju :angry: a Armstronga jsem viděl chodit po Měsíci v přímém přenosu... :)

 

Jinak jsem Vám tu k dispozici a těším se na Vaši návštěvu. V případě nějakých nejasností neváhejte volat nebo psát své dotazy - ale raději jako SZ nebo ještě lépe na náš pražský firemní mail - všechny kontakty najdete na stránkách Chronoshopu. (Nechci to tady moc přehánět s tou naší reklamou. )

 

A předem upozorňuji, že jsme zatím ve zkušebním a tedy i trochu improvizovaném provozu, takže jako v buticích na Pařížské to tady zatím není. Ale možná to jednou bude ještě lepší...B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...