Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.


dakasport

Doporučené příspěvky

Po řadě mých dotěrných mailů mi ten Bulhar odpověděl "Jsem mezinárodní prodejce a můj rating je 100% na všech stránkách, kde prodávám zboží. Ale pro ty, jako ty, přestanu prodávat hodiny v České republice" ... a všechny své nabídky následně z Aukra vymazal, takže asi dobrá zpráva :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, byla by to pravda, kdyby s tím nebylo tolik práce. Ale, abys dal do pořádku strojek, potřebuješ správný rotor a vzhledem k tomu, jak je složené, tak se bojím, že ani zbytek strojku nebude z jednoho typu. Takže nakonec ti zbyde - dýnko na SKX - bratru za 15 USD + pouzdro na 7002 - většinou ho nikdo náhradní nepotřebuje - sám mám doma nějaké navíc a jsou mi k ničemu + dvě ze tří ruček - bratru za jednotky USD.

Takže koupíš za 25 USD (možná víc, už je tam 11 příhozů), prodáš nějaké díly za 25 USD, jseš na nule a zbyde ti bordel, který jednou potomci vyhodí na smeťák. Takže proč to dělat... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem kdysi koupil "Franken watch" Citizen z Indie. Ciferník lidová tvořivost, rafičky fake Rolex, jetý Citizen 8200 v pouzdře vyleštěném na doraz s víčkem Citizen. Zatím je mám jako připomínku vlastní ukvapenosti. Ale na strojku můžu beze strachu trénovat rozborku a mám 2 nové stěžejky a kožený pásek dětské velikosti.

 

Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...