Přejít na obsah

Hamilton Jazzmaster Viematic 44mm


bindo

Doporučené příspěvky

Dobrý deň,

 

zapáčili sa mi hodinky Hamilton Jazzmaster Viematic 44mm - H32715131. Bohužial som ich nenašiel predávať s čiernym koženým remienkom ale iba s hnedým resp. na kovovom ťahu. Rozmýšlal som že by som vzal tie na kovovom ťahu a dokúpil kožený remienok. Preto sa chcem spýtať či to pôjde vymeniť, pretože mi to pripadá že ten ťah je tam úplne dopasovaný, akoby bol ich súčasťou. Tak neviem či to pôjde alebo nie. Či tam neostane ten posledný dielik kvôly ktorému tam potom nepôjde dať koža.

 

Ak máte niekto skúsenosť tak ma veľmi poteší :) Viem že za normálnych okoností to vymeniť nie je problém len sa mi zrovna na týchto zdá že je to na pevno...

 

Ďakujem :)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za odpoved. Myslel som ze by to malo ist ale istota je istota :) Budem kludnejsie spat :)

 

Tah určitě sundat půjde a to včetně koncového dílku, takže můžeš dokoupit řemenů, kolik jen uznáš za vhodné (ve správné šířce, samozřejmě) :)

 

Dakujem, hej o tej rozteci viem, prinajhorsom to budem musiet dat spravit. Ale snad to nebude az taky problem. Hlavne ze to pojde vymenit :)

 

Výměna by měla být bez problémů možná, snad jediné omezení vidím v tom, že rozteč nožek je 23 mm. Ale řemen 24 mm by se tam nejspíš vešel bez problémů.

 

Olie

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...