Přejít na obsah

SEIKO 5


instant

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Tak co na ně říkáte? Nové Seiko 5 Sportshttps://www.seiko5sports.com/en/

 

Mě zatím nejvíc baví tyhle 2 modely: 

post-21335-0-22961900-1565172498_thumb.png

post-21335-0-10617300-1565172510_thumb.png

 

Postupně je nahážu na eshop. Všechny je ale můžete vidět například zde: https://www.seikowatches.com/global-en/products/5sports

 

Kdo by měl zájem, pište SZ. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak nevím co si o tom myslet. Jako jo, jsou moc pěkný, kor ty modrý na tahu... ale jsou to vlastně lepší nebo horší SKX? Na první pohled je to takovej hybrid...SKXový pouzdro, ručky a cifr (jen teda s aplikovanýma indexama což je supr), nápis "Automatic" jako na Seiko Sumo....do toho lepší strojovna než SKX ale zase menší vodotěsnost a spadá to do řady "5" Sports, která je ale pokud to dobře chápu nižší level než jsou SKX nebo se pletu? Je to jako by prostě legendární SKXa nechtěly nechat umřít za žádnou cenu tak vymysleli tohle... a taky mi tam chybí lumi bod :)

Jinak nový logo se mi líbí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sry, ale já zřejmě půjdu proti proudu. Kdybych byl Seikem nepolíbený a nevěděl co za modely, i z pětkové řady, dělalo Seiko v minulosti, tak snad, ale takhle?. Logo pětek nikdy žádná výhra nebyla, ale toto je ještě horší než "X" u řady Prospex. Hodinky až na výjimku u pár cifrů bez jakékoli podstatnější invence, recyklující předcházející modelovou řadu, barvičky jak z tureckého ležení a v cenách, za které se dříve podávaly Sarby či Suma. Strojek 4R36 je prakticky ten samý šunt jako je 7S26, který je i v těch nejlacinějších pětkách, akorát s tím rozdílem, že má hacking a ruční nátah. To raději bych dal přednost hodinkám z řady SNZH5x, která ještě stále dává připomenout, že byly pětky, které byly relativně laciný a přitom měly koule. Tyto se naopak snaží žádné koule nemít. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...