Přejít na obsah

SEIKO 5


instant

Doporučené příspěvky

Záležitost obrich budiku je jen moda poslednich par let. Jinak pro bezne noseni je 42 az az. Hodinky nemusi byt velky aby vypadaly dobre.

 

~tapatalked~

No, takové Seiko Jumbo (6138-3002) z konce šedesátých let a první poloviny sedmdesátých mají 45x48 mm a 6138-0011 Ufo Yachtsman mají cifr ještě o milimetr větší. Stejně tak jako Orient King Diver ze stejné doby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerad bych debatoval o nesmrtelnosti brouka. Pilotky byly taky vetsi hodinky. To je snad jasne vsem. Mel jsem namysli modu poslednich par let. Ten pocit mnoha lidi, ze hodinky na bezne kazdodenni noseni museji byt velke (a nemyslím tim specialky, jako potapky, pilotky apod. skutecne pouzivane pro specialnich cinnostech).

 

~tapatalked~

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tondo, tohle mi fakt nedělej. Sněží z deštěm, počasí na nic, depka z práce a na netu fotka 5 nádherných kousků, které mi neříkají pane. To fakt nedávám. :bangin:  Ale teď vážně, je to nádhera, moc gratuluju a mít to doma, čučel bych na ně každý den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotaz k řemenu .... na mých Seiko 5 Sport Black Dial - SNZD81K1 je řemen už hodně obnošený. Nový mi sice originál můžou poslat za 39 UDS, ale s ohledem na kurz a lehký koketování s úvahama o změně mne napadá, jestli, případně jak, by tyhle hodinky vypadaly na nějakém NATO strapu. Beru to tak, že originál na ně dát můžu kdykoli a cena bude nejvýše 39 babek. Cokoli levnějšího a přitom velmi dobře vypadajícího jsem ochoten zkusit a jělikož jsem NATO strap nikdy neměl a zkusit vždycky chtěl, říkal jsem si, jestli by zrovna on nemohl být variantou.

 

Dotaz: nemáte někdo s touto kombinací zkušenosti nebo nevíte aspoň o nějaké fotce s ní?

Napadá mne buď kožený tmavo hnědý či černý NATO, případně nylon černý s nějakým slabým (případně silným a slabým) proužkem červené nebo oranžové.

 

Díky za případné názory, zkušenosti nebo dokonce i fotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...