Přejít na obsah

Necekany prirustek


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
  • Po roku...

Zdravím pánové,

 

tak by mě zajímal Váš názor. Je to 1,5 roku, co jsem se nechtěně rozloučil se svými vysněnými hodinkami. Nahradily je OS aqua terra na krokodýlovi (zlobily indexy-oprava, před časem praskl krokouš). Tak už nějaký čas rozmýšlím, jestli se nevrátit zpět k podle mě dokonalým TH... Nebo zkusit najít něco nového?   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Opět mě to chytlo. Takže Omegy jsem neměl na ruce od konce roku a pořád přemýšlím. Asi mám nehodinkové období, protože na trhu není nic zajímavého. Pokud by se daly, koupil bych TH, co jsem měl. Jinak možná Corum, Panerai, IWC, Omegy,... Takže jsem zase tam, co jsem byl. Snad se někde objeví něco, za co bych po prvním pohledu peníze z kapsy rád vytáhl... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Zdravím pánové,

 

po dlouhé době jsem s velkou radostí zpět (nový nick, u starého nevím heslo a hotmail na reset hesla taky už ne). Po všech pokusech se znovu "zamilovat" jsem došel k tomu, že o penězích to vážně není (zkoušel jsem dost dlouho, ale pořád mě to táhlo zpět). Takže po nekonečném hledání jsem objevil mé "první a jediné". Dnes došly z IT, tak je důvod k oslavě. Fotka sice špatná, až bude počasí, udělám lepší. 

 

Těžko můžu říct, jakou z nich mám radost... 

 

PS: Jestli se nepletu, tak foto můžu dát až po 10ti příspěvcích... Tak jdu psát, abych se podělil opět o své první Tagy Link Calibre 7 advanced GMT

Upraveno uživatelem Mathauscz1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
  • Po roku...

Zdravim hodinkove fandy,

Rok se s rokem sesel a jezisek byl na me moc hodny.

Posilam novy prirustek, byla to takova zvlastni akce. Pripomnelo mi to koupi Tagu. Sel jsem kolem vylohy a proste je musel mit.

Ceka me ted servis Linku i Orliku (Tag zpozdeni 2min tydne, Orlik napred 2.5min tydne - jsou bud ve winderu, nebo na ruce, takze to nejak nechapu).

Vsem preji odpocinkove svatky a hodne zdravi do dalsiho roku.

M

 

 

image.thumb.jpeg.ba14caec62a3cbe60744b5ce3fe04882.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Hlasim uspech. Nez jsem se dokopal jit do obchodu, nechal jsem je ve winderu a obcas si je vzal jako doplnek. Po cca 7 dnech dalsiho pohybu se vse rozhybalo a neni s nimi problem. Mam radost. U Prim nekolik dni pozoruji presnost a je to +20-30s za den (na ruce od 7-17, pak winder).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...