Přejít na obsah

Hamilton Khaki Pioneer Mechanical


Dee

Doporučené příspěvky

Zdravím,

možná trochu hloupý dotaz, ale je třeba pro odstranění kožené podložky (ilustrace zde) odstranit stěžejky? Nebo pásek jen vyvléknu z pod hodinek?

 

Díky za schovívavost v odpovědích, teď přišly, tak bych nerad něco zničil :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, hodinky přestaly jít :(

 

Včera jsem je nátáhnul, nechal na poličce a dnes večer příjdu a stojí. Natáhnul jsem je, nastavil čas a už se nerozběhly. Mají v ČR autorizovaný servis?

 

Ahoj

Pokial viem, mas v nich mechaniku ETA 2801 s hackingom.Mne sa stale nieco podobne na mojich pilotkach Laco, ktore maju rovnaky strojcek.

Mal som ich par dni a po natiahnuti /maju velku diamantovu korunku/ sa zastavili. Ked som ich otvoril , opatrne nadvihol západku a uvolnil hnaciu pruzinu o jednu otacku perovnika, zase sa same rozbehli.

Nechcem Ta samozrejme navadzat na taketo dobrodruzstvo, zvlast ked hodinky su este v zaruke, ale pisem to preto, ze to moze byt naozaj sposobene len tym, ze si prilis zabral za korunku pri natahovani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Oloušek

Myslím, že třeba pan Frýdl (605 172 676), Zlatnictví Janka na Sokolovské na Florenci. Ale raději mu nejdřív zavolej, bývá tam teď asi jen pondělí - úterý.

 

Olie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Update - závada je způsobena prasklým kamenem (ten přímo ve středu strojku), který se vydrolil do strojku.

 

Hodinky jsou kupované přes internet, tzn. Hanák je neopraví bez záruční karty neopraví. Nemám náladu posílat je do USA, kde by je dal prodejce opravit ve svém servisu, případně dál poslal výrobci. Vzhledem k tomu, že jsem nákupem "ušetřil" pár tisíc oproti ceně v ČR, tak je nechám opravit panem Frýdlem.

 

Holt smůla na kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...