Přejít na obsah

Sinn 103 Ti DIAPAL


tombed

Doporučené příspěvky

Krásné hodinky. Budu se muset trochu zahloubat do stránek Sinnu a prostudovat ty jednotlivé technologie co Sinn ve svých hodinkách nabízí. V každé řadě mají hodně podobných modelů, které se zřejmě budou lišit víceméně jen uvnitř :)

 

Tady mě zaujala ta obrácená luneta, což se mi sice moc nelíbí, ale je nějaké jiné využití než použití jako jednoduchého timeru - odpočtu minut do cílového času (naproti jednoduchým stopkám u klasické lunety)?

Přijde mi, že klasicky číslovanou lunetu využiji spíše.

 

EDIT: A hele, on už to přede mnou zmínil bandicoot :) Když jsem začal psát tak jsem si toho jeho příspěvku nevšimnul. Ale musím dodat, že číslování lunety drobnějším fontem po 5 minutách se mi líbí moc.

Upraveno uživatelem Vlcak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem teď v ruce 103 St Sa a na živo mi přišly hodně malý. Ručky jsou divný, proto jsem je taky nekoupil, když jsem u nich před asi půl rokem uvažoval. Nakonec dobře, pač jsem pořídil definitivní Moony! A index na dvanáctce na otočný lunetě je divnej. Luneta se otáčela hodně zlehka, oběma směry, to se mi taky nelíbilo. Průhled vzadu dobrej, zdobení super, antireflex bez chyby, povrchová úprava a materiál rovněž na jedničku. Celkově super hodinky, ale těch pár detailů nepřekousnu a poohlídnu se jinde.

 

Mimochodem jsem z dobře informovaných zdrojů slyšel, že se bude u Sinnů razantně zdražovat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...