Přejít na obsah

Stowa Flieger


obchodnik-o3

Doporučené příspěvky

Investice to podle mě taky kdovíjak úžasná nebude, ale už jedny s automatem mám a musím říct, že jsou opravdu bezvadně zpracované a ten od Stowy upravenej 2801 taky není podle mě vůbec ošklivý (i když ten upravenej Unitas...nádhera). Sice vždycky budu preferovat Lachery (ja to Laco proste u nás říkat nemůžu, zní to hrozně:), ale přesto jsem neodolal a číslo 24 jde do Čech. Vánoční dárek si dám holt předčasně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, co jsem i zahlédl, bude to naprosto stejné jako speciální edice, jen k tomu bude chudší příslušenství a nebude na dynku vyryto "specialni edice" a cislo. A chudší příslušenství se bude akorát rovnat tomu, že nedostanete za stejnou cenu navíc nožík, druhé dýnko a řemen navíc. Což podle mě stejně vem čert, když to tak řeknu. Strojek by měl být zdobený stejně. Ale to jsou jen mé předpoklady a co jsem tak přečetl na webu a v diskuzích, třeba to bude jinak. Plus tedy nejspíš bude klasicky dlouhá čekací lhůta, těchto 33 kousků už mají údajně vyrobeno.

 

Já stejně pokukoval po nějakých dalších B-Uhr k Vánocům (člověk si to musí nějak zdůvodnit), původně jsem spíš pokukoval po Steinhartech, ale holt jsem se trošku víc rozšoup, litovat určitě nebudu. Jsou přeci jen univerzálnější nežli 45 od Lacheru (nebo nedejbože 55, ale na ty snad taky někdy dojde:).

 

Ale jo, investice by to byla, ale Stowa by měla ETU 2801 začít dávat i do pilotek běžné produkce, takže tím se to celé devalvuje.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono naštěstí (vzhledem ke koníčkům) jsem už chvíli sám, takže si můžu bezelstně užívat :) Ale mírnit bych se měl, pravda. I když už delší dobu mám v merku Smiths military od Eddieho z timefactors...ach jo.

 

A děkuji, jsou moc pěkné. Byť je to obyčejná ETA, tak ten strojek v téhle úpravě vypadá opravdu moc pěkně.

 

 

Jak koukám na tu poslední fotku,s tebe musej mít taky doma radost... :)

Pěkný hoďky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem trošku ulítlý na B-Uhr, takže to asi působí trošku jednotvárně (ale "v šuplíku" jsou samozřejmě i jiné kousky), ale je pravda, že tyhle patří u mě k nejnošenějším, především ty 42mm Lachery. Vybírám je víceméně podle chuti, nepřemýšlím nad tím, prostě po jedněch, na které je zrovna nálada, sáhnu a vezou se se mnou až do večera.

 

Ještě musím někdy, za x let, sehnat originální velikost 55mm, ale to už se prakticky nedá nosit, navíc to je cenově zas o stupeň dva jinde. A to nechci tu opravdu původní druhoválečnou, ale moderní remake originálu co nejvěrnější (takže opět Lacher, 1500 euro, juch).

 

 

 

 

ta postupnost nema chybu

vlastne podla coho si vyberas,ktore das kedy na ruku?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...