Přejít na obsah

STEINHART Ocean Vintage MILITARY


quest987

Doporučené příspěvky

Mno netušim jestli je to za čarou, ale mě jsou ty nový ručičky a odstín indexů moc sympatický :) ...

Teď trochu bojuju s tím, že bych nerad pro sebe kupoval a nosil hodinky od člověka, co se na nás vy..al s limitkou ... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem abbot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Ať žije Ostrava, kraj haute-horologie... :D Jedinej slušnej hodinář, co se kdy Ostravě přiblížil je Ondra Berkus :P

 

Jediný slušý místo, kde by mě s nimy neprohodily oknem by byl asi Pražský chronoshop a to ještě jen kdybych si je koupil u nich... Co je moc je příliš. Ještě že už jsem z časů Steinhart trošku odrostl a mám teď samé kvalitní a drahé kousky jako třeba Seiko a tak... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pánové, tyhle hodinky jsou určeny pro konzumní trh, tak proč se nad tim hrozíte? však se podívejte kolem vás někdy po obchodech s jinými věcmi prostě to tak je design je pro nechronomagory líbivý a čas ukazujou a navíc jsou mechanický.. Sigimu od Berlina to bude uplně fuk jestli připomínaj Rolex, kterej stejně v životě neviděl...uplně stejně jako jeho ochcávka připomíná passata a A4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Model starý 40 let.. není to pak spíš už pocta těm původním krásným tvarům ? .. ale to je asi diskuse bez konce :smile_anim: (to není čínský Jáfoun5 připravený ještě před premierou 4S, to byly dobré fotky :oneeyed02:) .. jako laik a začátečník si mohu dovolit říct, že mě se líbí, a šel bych do nich.. ale tohle potápkový místo (černý cifr, ocelový tah) mám teď obsazeno..

 

čím to, že ta cena je tak rozumná (330 EUR), je v něčem háček ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tmoris,vždyť tak to také bylo myšleno,aby petr_cha viděl,že to není jen nějaké nevinné sáhnutí do historie,ale cílené kopírování.

 

o těch dalších okopírovaných modelech vím, už proběhly jinými vlákny... můj názor byl opravdu pouze k tomuto jediné modelu z prvního příspěvku vlákna.. do tohoto kousku bych šel (kvůli těm jiným ručkám, barvě lumi a nepřítomnosti datumu)..

 

ale rozumím tomu, že leckdy to není o výběru jediného modelu, ale o širších souvislostech a především o pocitu z těchto souvislostí..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...