Přejít na obsah

21jewels.com


tmoris

Doporučené příspěvky

Aani po nekolika minutach intenzivniho vyhledavani zde na foru jsem nenasel hodnotici vlakno 21jewels.com, takze ho zakladam. Pokud jiz existuje, omlouvam se za svou neschopnost a prosim nektereho z adminu a smazani meho vlakna + presunuti prispevku.

Me hodnoceni: naprosto skvely prodejce! Zbozi jsem od objednani a zaplaceni pres paypal obdrzel do jednoho tydne vcetne celnice, protoze to pustili bezcelne, coz me prekvapilo. Tezko rict, jestli je na vine pocinajici predvanocni shon, nebo jen mala velikost balicku, ktery nepredpokladali, ze by obsahoval neco cennejsi nez 20 usd (ono to taky o moc vic nestalo..).

 

Ted uz jen cekam na zlaty cifr od Harolda (+- 1-2 mesice) a mozna safir, abych to zkompletoval :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

též mohu potvrdit naprosto výborný přístup.. akorát dodávka proběhla Fedexem, což rázem z hodinek za 140 USD udělalo hodinky o 90 USD dražší.. pro DPH Fedex použil cenu od Freddyho, kterou napsal 95 USD, takže aspoň že tak.. hezká byla cesta hodinek podle trackování zásilky: Singapore-Čína-AlmaAta-Paříž-Praha (v řádu dnů), tolik jsem se nenacestoval ze celý život :rolleyes:... výborný přístup ještě podtrhnu tím, že mi Freddy sehnal hodinky, které už jsou všude vyprodány, podařilo se mu někde vyzískat poslední kus.. takže 100% :smile_anim:

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ahojte, na zaklade odporucani v tomto vlakne som sa rozhodol kupit svoje SKX007 v 21jewels. Obchod prebehol bez problemov. Zaplatene cez paypal. Od zaplatenia boli doma za 9 dni. Balik mierne poskodeny, za co predajca samozrejme nemoze, ale hodinky boli v bezchybnom stave. Komunikacia s freddym ok. Spokojnost a odporucam!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...