Přejít na obsah

Hodinářství Zlatnictví Jihlava


zibarek

Doporučené příspěvky

  • po měsících...
  • Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj,

 

mohu říci, že jsem se již dlouho nesetkal s tak příjemnou atmosférou a kulturou prodeje,

jako v tomto hodinářství. Jako vždy, je to o lidech a přístupu k zákazníkovi bez ohledu na to,

zda jde koupit nové hodinky, nebo přijde s reklamací, či servisem. Osobně jsem vyzkoušel.

Koupil hodinky, reklamoval, koupil další, občas nějaký servis na starších kusech ....vše při  

pohodovém jednání s majitelem.

I nějaká rozumná sleva se dá vyřídit... :-). Opravdu mohu jen doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, tam jo a není to ironie nebo nedejbože sarkasmus. Přišel jsem tam tuhle pro 20 stěžejek, sice to trvalo, byla každá třetí jiná :-) a nakonec neseděly ani rozměry, ale otravovali se s tím. Paní se na mě ani moc nemračila. Kdybych přišel pro Longinesy, to by byla určitě jiná péče :-) Třeba jednou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, jde o Tovys a pana Vyskočila. Ani jsem nepsal, že s kamarádem, také fandou TH, využíváme jeho služeb tak,

že už nyní vše vyřizujeme v Praze, kam každý týden jezdí. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, taky chci pochválit přístup p.Vyskočila. I když je hodinářství v Jihlavě, tak p. Vyskočil několikrát týdně jezdí do Prahy. Předání hodinek trvalo cca 30 min a jednalo se o velmi příjemné popovídání u kávy. Takže za mě určitě doporučuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsíci...
Zkušenost s panem Vyskočilem veskrze pozitivní. Velmi příjemná a vstřícná komunikace, dá se s ním na lecčems dohodnout. 

Trochu jako den a noc byla návštěva obchodu. Jak mně majitel dopředu varoval, byl zrovna na dovolené. Kolegyně v obchodě se na mě dívala dost podezíravě a skrz prsty, když jsem se na pana majitele odkazoval, že jsme spolu domluveni. Částečně to přikládám tomu, že jsem nákup spojil s cestou na vodáckou výpravu na Sázavu. V tomto typu obchodu člověk v gumových žabkách a O'Neill duhových trenkách budí asi podezření. Nicméně když zjistila, že mám v plánu u nich utratit pár desítek tisíc a moji verzi domluvy si telefonicky s majitelem ověřila, tak rychle obrátila  :lol2:

Takže celkově za mně, hlavně kvůli jednání s p. Vyskočilem, na jedničku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • Po roku...

Taky přidám pozitivní zkušenost. Kupoval jsem nejdřív qurtzové tissoty, nechal sem si objednat dvoje, vyzkoušel na místě, všechno v pořádku, příjemný přístup. Po asi 2 a půl roce přestal jít strojek, po telefonické komunikaci jsem je zaslal na reklamaci (na tissoty dávali prodlouženou záruku). Asi do 2 týdnů jsem měl hodinky zpátky s vyměněným strojkem i s náhradou poštovného (přiložili do balíčku peníze cash). Pak jsem ještě kupoval Orienty, dalim i asi 10 % slevu a doručeno cca za 2 dny. Mohu jen doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsíci...

Tak vidím, že názory na TOVYS jsou zde různé, já přispěji malou kapkou do moře. Od pana Vyskočila jsem si kupoval již dvoje TAG HEUER. Musím říci, že servis více než nadstandardní, kterej hodinář Vám hodinky doveze až dom ? A to jsem 150Km od Jihlavy. Cena slušná a jednání vice než vstřícné. Kdo očekává, že se mu dostane okamžité odpovědi asi bude sklamán, ale mě se vždy ozvali zpět a komunikovali v souladu s tím na čem jsme se dohodli. Za mě super, ale asi to nebude platit u všech značek...což dokážu pochopit. Zatím jsem nepotřeboval jakýkoliv servis..tak tam nebudu hodnotit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohuzel u mne velmi negativni zkusenost. Zlate hodinky Certina jsem prinesla na pouhou vymenu baterie. Pani prodavacka si je vzala dozadu a za par minut mi je vraci s informaci, ze hodinky jsou zlate a tudiz musi do servisu a ze mi je "nekdo" poskrabal. To ale nevedela, ze prvni servis, kdy jsem me cenne hodinky dala zruky by prave ten jejich. A k nim jsem prijela z Prahy, protoze k neautorizovanym hodinarstvim jsem nemela duveru. Tak jsem si poskarabani nafotila a budu to posilat do centraly, snad mi pomohou doporucit nekoho zkuseneho. Nemyslim si, ze by se mi snad nekdy omluvlili, ale alespon pisi sem, abych treba pomohla dalsim s radou, aby si sve hodinky pred vstupem do jejich obchodu nafotili v detailu a s datumem, aby se nesetkali se stejnym jednanim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidám trochu smíšenou zkušenost. Jednání s panem Vyskočilem naprosto bez výhrad. Velice vstřícný, super domluva, jednaniztaky perfektní... Tady není co vytknout. Druhá strana mince pak byla paní na prodejně. Sjela mě pohledem od hlavy k patě, mám pocit, že jsem se jí moc nelíbil. Dokud jsem se nedokázal na pana Vyskočila, což si šla pečlivě ověřit do mailu, tak to vypadalo na benga, že ne nechají vyvést. Jakmile zjistila, že opravdu je ve vzduchu nějaká dohoda s panem Vyskočilem, otočila chování o 180 st. A tohle by se asi dít nemělo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Vidím že poslední příspěvek je tu z prosince 2016 a že hodnocení obchodu je různorodé, tak přidám i já svojí zkušenost, ve skrze pozitivní. Vyhlédnul jsem si svoje nové HAMILTONY a rozhodl jsem se oslovit hodinářství v Jihlavě (TOVYS), kde hodinky nabízeli za cca 20 tis. Kč, večer jsem proklikl odkaz na lepší nabídku a s požadavkem, že bych chtěl hodinky nejdříve před koupí vidět a vyzkoušet si je. Hned následující den odpoledne mi přišel email od p. Vyskočila s informacemi, že cena hodinek by byla 17 tis. Kč, že hodinky objedná u dodavatele (bez ohledu na to, že jsem si hodinky ještě ani neobjednal), mj. mi také napsal, že mi hodinky osobně doveze do nejbližšího krajského města, že mi osobně upraví řemínek na míru a že mi k nim sdělí veškeré potřebné informace, poděkoval jsem mu za pozitivní informace a současně jsem mu sdělil, že se na nepřijedu podívat osobně do Jihlavy, až mu dorazí do obchodu (jsem z okresu Jihlava). Za 3 pracovní dny mi přišel od p. Vyskočila další email, že už má hodinky v obchodě a kdy se mi hodí se na ně zajet podívat, cca za hodinu jsem mu telefonoval, byl velice ochotný a za další hodinu jsem už byl u něj v hodinářství. Příjemné prostředí, slečna za pultem se mně slušně zeptala co bych potřeboval, sdělil jsem jí, že jsem domluvený s panem Vyskočilem ohledně vyzkoušení hodinek. Pan Vyskočil mi hodinky přinesl, vyzkoušel jsem si je, nechal mě jít i samotného s hodinkami ven, ať si je vyzkouším na přímém světle, ochotně mi odpovídal na všechny moje dotazy, po chvíli tam dorazil i jiný zájemce na vyzkoušení a koupi mnohem dražších hodinek (cca za 80 až 100 tis.) a bez ohledu na cenu hodinek se nám p. Vyskočil na střídačku věnoval oběma stejně (což si cením), téměř po hodině jsem se rozhodl, že si hodinky koupím, při mém opětovném dotazu na cenu mi ještě slevil, takže konečná cena byla 16 tis. Kč (pouze však při platbě v hotovosti, což bylo jediné, co mně překvapilo, ale bankomat byl za rohem), hodinky mi upravil na mou ruku, ještě mi sdělil jak se mám a nemám k hodinkám chovat (jak mám s nimi zacházet) a že kdyby cokoliv, ať mu zavolám (pokud by byla např. potřeba regulace, kterou v záruce dělá zdarma), hodinky mi v originálním balení dali ještě do taštičky HAMILTON a nakonec jsem spokojený s novými hodinkami odešel domů, takže za mně ve skrze jen pozitivní zkušenost z průběhu celé koupě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Protože jsem před pár dny od pana Vyskočila koupil svoje Bally, přidám pár postřehů. Předání hodinek předcházela e-mailová komunikace, kde jsme řešili cenu, parametry apod. - vše na jedničku. Hodinky mi dovezl do Zlína, na místě zkrátil tah a vysvětlil mi vše potřebné. Oceňuji jeho prozákaznický přístup, vystupování a přehled, takže v budoucnu se na něj určitě ještě obrátím.

 

Jednoznačně doporučuji!

Upraveno uživatelem pepyczek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Večerní návštěva obchodu pana Vyskočila mimo otevírací dobu byla nejen pastvou pro oči, ale i lázní pro chronomagorovu duši. Samozřejmě během družného hovoru o hodinkách došlo i k předání jedněch z nich. Bylo to skoro tříměsíční čekání, ale s panem majitelem byla po celou dobu skvělá komunikace a i jeho poprodejní servis bych rád uvítal jako standardní, což však není v mnoha případech různých obchodů pravdou. Mohu jen a jen doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnesni schuzka s panem Vyskocilem byla klasicka ukazka, jak by to melo vypadat!

Pan Vyskocil, dojede a doveze hodinky az k zakaznikovi. Je to prijemny, ochotny a moc sympaticky muz. Timto, mu dekuji za nakup. Myslim, ze hodne obchodniku u nas, by se od nej melo co ucit.

Jako bonus vidim to, ze jsme dobre pokecali.

Za me rozhodne doporucuji!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...